Când vine vorba despre amenajarea grădinii, majoritatea ne gândim la straturi de flori, arbuști și alei pavate. Însă ce ai zice dacă ai avea o cascadă în grădină? Sub forma unei fântâni arteziene.

Oglinda Cerului este o cascadă de grădină creată de bluConcept, în formă de cub, al cărei concept modern și minimalist oglindește întreaga amenajare a curții.

Numele cascadei provinde de la efectul dat de aspectul plăcilor din granit negru peste care se formează pelicula de apă ce reflectă cerul.

Acest model are dimensiunea de 400 mm înălțime deasupra solului și latura pătratului de 600 mm. Modelul este realizat din granit de culoare neagră, cu finisaj lustruit.

Luciul apei conferă grădinii un aer seren, în timp ce căderea apei, care se revarsă peste marginile cubului într-un bazin ascuns sub pământ și mascat cu pietre decorative, amintește de susurul cascadelor de munte.

Conceptul este flexibil și permite alegerea din mai multe materiale, culori și texturi. De asemenea, dimensiunile se pot modifica în functie de spațiul disponibil.

Related posts

Bolile plantelor de apartament

Adina Meyers

Cum să vă curățați și să vă spălați plantele

Bianca Ion

Cum folosim fertilizatorii pentru plante si gazon

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe