Una dintre cele mai frumoase destinații de vacanță este Italia. Ai foarte multe locuri frumoase de vizitat atât în marile orașe (Roma, Milano, Veneția etc.) cât și în mediul rural. Totul este ca un muzeu în aer liber. Te poți plimba ore în șir fără să te plictisești. Dacă timpul îți permite nu rata ocazia de a hoinări pe străduțele înguste ale satelor italienești.

Va fi cu adevărat o aventură pe care nu o vei uita. Ia o pauză și bea un espresso sau un pahar de vin la una dintre cafenelele de pe stradă. Ascultă muzică tradițională, comandă o înghețată (italienii sunt maeștrii în acest domeniu), bucură-te de ospitalitatea sătenilor și admiră peisajul. Cu siguranță ceea ce vei vedea – multitudinea de flori de la ferestre și din fața caselor, construcțiile din piatră, obloanele din lemn viu colorate – te va bucura.

Dacă vei dori vei putea să creezi și tu măcar o parte din acest tablou la tine acasă. Îți poți amenaja grădina cu multe flori – petunii de diverse culori, mușcate curgătoare etc. – poți achiziționa un mobilier de grădină din fier forjat, poți adăuga diverse perne decorative sau, de ce nu, poți amenaja un cinematograf în aer liber (așa ar fi posibil să vizionezi alături de cei dragi filmele lui Fellini, unul dintre cei mai cunoscuți regizori italieni).

 Așadar există soluții ca să te simți mereu ca la țară, în Italia.

În galeria foto vei găsi câteva imagini care evidențiază foarte bine spiritul rural italienesc.

Sursă foto: https://www.facebook.com/CasaRosa01/

Related posts

Afla cateva sfaturi utile privind gradinaritul in ghivece

Adina Meyers

Gradinaritul in luna ianuarie

Adina Meyers

Foraje puțuri – Confort fără sistem centralizat de apă potabilă

Adina Meyers