Amenajari Interioare

3 lucruri importante de care ai nevoie pentru o iesire la iarba verde perfecta

Din cand in cand mai trebuie sa ne relaxam si noi, iar daca vremea ne permite nimic nu poate fi mai placut si mai relaxant precum o iesire la iarba verde – mai ales daca ai o companie placuta, ca de exemplu prietenii sau familia. Pentru ca iesirea sa fie insa una perfecta este bine sa fi „echipat” corespunzator. Iti vom spune noi care sunt cele mai importante trei lucruri de care ai nevoie pentru o iesire perfecta in natura, de care sa te poti bucura la maxim.

  1. Gratar

Evident, primul de pe lista noastra este chiar gratarul. Ce iesire la iarba verde ar fi aia fara gratar? Poti alege unu foarte ieftin si simplu, sau daca esti dispus sa scoti mai multi bani din buzunar iti poti indrepta atentia catre un gratar mai pretentios. Indiferent de alegerea pe care vrei sa o faci, tine cont ca sunt mai multe tipuri pentru care sa optezi, pe langa cele clasice tu mai avand la dispozitie modelele pe gaz si chiar electrice.

Cele mai cautate sunt cele pe carbune sau pe lemne, asadar clasice. Incep insa sa vina tare din urma gratarele pe gaz (care ofera ca avantaj pornirea rapida a acestora, precum si setarea usoara a caldurii dorite) si cele electrice (la fel, se incalzesc repede si permite setarea usoara a temperaturii dorite – sunt de asemenea si usor de curatat).

  1. Lada frigorifica

Lada frigorifica este cea de-a doua recomandare a noastra. De ce nu trebuie sa lipseasca aceasta? Deoarece cu ajutorul ei o sa ai mereu la indemana o bere rece (sau alte bauturi, dupa preferinte). Daca ai de mers mai mult pana la locul ales sa iesi cu prietenii la iarba verde, lada frigorifica te va ajuta si sa tii in siguranta carnea, fara a exista riscul ca aceasta sa se strice.

Si aici, la fel ca in cazul gratarului, avem de ales dintre mai multe tipuri de lazi frigorifice. Cele mai folosite in momentul de fata sunt cele pasive (adica acelea pentru care trebuie sa punem in congelator inlocuitorul de gheata cu cel putin 6-12 ore inainte). Eficienta lor nu este una chiar foarte ridicata, iar asta pentru ca nu rezista mai mult de 12 ore, insa pentru o iesire de o zi sunt arhisuficiente.

  1. Set de ustensile practice pentru gratar

Putand fi gasite in aproape orice supermarket, ustensilele pentru gratar nu ar trebui sa iti lipseasca, iar asta pentru ca ele sunt cele care te vor ajuta foarte mult atunci cand vrei sa manuiesti cu usurinta carnea sau mici pe gratar. Daca setul este unul complet si practic atunci acestea te vor ajuta inclusiv sa pregatesti cele mai delicioase frigarui pe care tu le-ai mancat vreodata.

Pe final nu ne mai ramane decat sa iti mai oferim cateva sfaturi de care e bine sa tii cont. In primul rand, recomandarea noastra este sa pregatesti in seara dinaintea plecarii la iarba verde carnea pentru friptura. In al doilea rand, nu uita vesela din plastic, pentru ca vei avea cu siguranta nevoie de ea. De asemenea, daca vrei sa te poti bucura de un plus de aroma, inainte de a gati unge gratarul cu o bucata de slaninuta.

Related posts

SIMPLEXIO, o alternativa futurista la designul de interior contemporan

Adina Meyers

Spatiul din jurul caloriferului, un spatiu care merita toata atentia ta

Adina Meyers

Despre cum te poti bucura de o casa economica in doar cativa pasi

Adina Meyers