Amenajari Interioare

ZOOM – un spatiu de baie modern la un pret accesibil

Roca, lider mondial in crearea de solutii pentru baie, prezinta pe piata romaneasca gama de obiecte sanitare ZOOM, o solutie practica si moderna pentru amenajarea spatiului baii, totul la un pret rezonabil.

Roca Obiecte Sanitare Romania lanseaza ZOOM, o marca de obiecte sanitare din portelan vitroceramic destinata celor ce isi doresc un spatiu de baie de foarte buna calitate, modern si functional, la un pret accesibil. ZOOM este definitia simplitatii designului, dar si a usurintei in a alege si instala cele mai potrivite obiecte pentru orice baie.

Portofoliul ZOOM cuprinde gama completa de articole necesare amenajarii spatiului de baie: lavoare, vase de toaleta si bideuri, cazi si cadite de dus, baterii, dar si mobilier de baie. Cu o gama variata de modele, ZOOM propune solutii multiple pentru amenajarea camerei de baie, indiferent de dimensiunile acesteia.

De pilda, lavoarele sunt disponibile atat in varianta suspendata, cat si in varianta cu piedestal, semipiedestal sau pe blat, in vreme ce vasele de toaleta pot fi achizitionate atat in varianta suspendata, cat si tip stativ. Mai mult, in colectie sunt prezente atat cazi de baie in format clasic, cat si cazi de baie pentru colt. Aceeasi varietate este disponibila si in ceea ce priveste celelalte categorii de obiecte sanitare ZOOM.

„ZOOM este pariul nostru pentru anul 2010 intrucat deschide noi perspective pentru ROCA, atat la nivel local, cat si international”, spune Francesc Recasens, Managing Partner ROCA Obiecte Sanitare. „ZOOM este dovada faptului ca oricine isi poate proiecta camera de baie avand la dispozitie o colectie bogata, ce cuprinde peste 100 de obiecte sanitare si de mobilier moderne si de calitate”, adauga acesta.

Lansarea ZOOM va sustine si completa, la nivel global, oferta de obiecte sanitare a companiei. Zoom isi inlocuieste si depaseste predecesorul, marca INKER, aducand in plus solutii estetice moderne si functionalitate la un pret rezonabil. Obiectele sanitare ZOOM vor fi disponibile in showroom-urile distribuitorilor nostri si in magazinele specializate din toata tara incepand cu 1 iulie 2010.

Related posts

Cu ajutorul jaluzeleonline.ro va puteti bucura de tot confortul necesar in propria locuinta!

Adina Meyers

Alegeţi cu Anamaria Ştefan Georgescu decoraţiuni de efect cu draperii pentru living de la Sophia

Adina Meyers

Eclectic si vintage in mansarda

Adina Meyers