De cate ori nu am auzit expresia „Cu banii acestia mai bine imi cumpar o casa”. Pentru multi romani viata la curte nu are suficient de mult farmec, preferand sa dea milioane de euro pe apartamente care sa le ofere confortul unui hotel de cinci stele.

„Este situat pe Soseaua Nordului, una dintre cele mai cautate zone rezidentiale de lux. Printre punctele forte si de atractie ale acestei zone trebuie sa specificam, in primul rand, parcul Herastrau, aflat in imediata vecinatate, restaurantele de lux si terasele elegante din imprejur, imobilele de locuinte cu arhitecturi moderne si deosebite„, ne-a explicat Eliza Dragomir, reprezentat al Perfect Casa, agentia care se ocupa de vanzarea penthouse-ului.

Penthouse-ul se afla la ultimele etaje, 5 si 6, intr-un imobil contruit in anul 2007. Suprafata totala este 350 mp, in care sunt compartimentate: un living cu loc de luat masa de 70 mp (cam cat un apartament cu 3 camere), o bucatarie de 15 mp si 4 dormitoare, fiecare de 20 mp. Cei care il vand spun ca apartamentul este foarte aerisit, cu spatii largi si luminos datorita ferestrelor mari. Cei care vor sa se mute in aceasta casa nu trebuie sa mai investeasca decat in mobilier.

Finisajele sunt de lux si toate componentele care intra in dotarile casei poarta semnatura unor branduri renumite in domeniu. La etaj se ajunge printro scara interioara. Sus e o terasa de unde se poate admira parcul Herastrau si Piata Presei. La mica distanta de pret, este un apartament situat tot in zona Herastrau. Acesta e scos la vanzare de proprietari de cel putin un an si inca nu si-a gasit cumparator. Costa 1, 5 milioane de euro, are o suprafata utila de 436 mp, impartita in 5 camere, 5 bai si doua balcoane.

Cel mai scump penthouse din lume s-a vandut cu 380 de milioane de dolari, la Monaco.

 Penthouse-ul achizitionat de un seic are doua biblioteci imense, e dotat cu piscina la etaj si o terasa imensa cu verdeata, o camera de distractii cu biliard, cinema, jaccuzi si spa. De asemenea, exista si o camera unde se pot tine conferinte. Numai renovarea a costat aproximativ 40 de milioane de dolari. Pe plafon sunt aplicate frunze din foita de platina.

 

Related posts

Unde este cel mai recomandat să montezi chiuveta în bucătărie?

Adina Meyers

Cabină de duș sau cadă? 5 întrebări care te vor ajuta să alegi varianta potrivită

Adina Meyers

Alegeti scaune functionale si ergonomice

Adina Meyers