LifeStyle

Zilele Teatrul Masca, regal de teatru la ceas aniversar

De vineri pana duminica in sala si amfiteatrul din Bdul. Uverturii s-au  jucat spectacole din vastul discurs teatral cu care Masca ne-a obisnuit: teatru non verbal, statui vivante si commedia dell`arte.

“Aniversarea a 23 de ani de la infiintare insemna pentru noi un moment important de evolutie si transformare. Au fost 23 de ani incarcati de emotii pozitive, munca, performanta si satisfactii profesionale alaturi de o echipa talentata.

Multumim publicului minunat pe care il pastram in sufletul nostru si care ne-a stat alaturi! Aplauzele voastre, zambetele si bucuria cu care ne-ati primit fiecare spectacol ne fac mandri! Ne inclinam in fata voastra si va promitem ca vom continua sa ne spunem povestea, de fiecare data intr-o forma care va va surprinde!”, a declarat Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.  

Ca o noutate in peisajul teatral romanesc, Teatrul Masca a initiat si semnat o conventie a profesionistilor din arta scenei denumita “Nuca” ce reuneste companii de teatru, festivaluri dar si personalitati ale lumii artistice si are ca scop promovarea valorilor reale culturale, dezvoltarea unor relatii bilaterale si educarea  perceptiei actului artistic.

Alaturi de Mihai Malaimare au semnat protocolul conventiei Iovan Ćirilov – director BITEF din Belgrad, Orlin Dyacov – director Teatrul Dramatic Sava Oganiov Ruse, Pascal Larue – director Théâtre de l’Enfumeraie, Alexander Grecu preşedinte UNITEM, Aura Corbeanu – vicepreşedinte UNITER, Doina Migkleczi – director Teatrul Municipal Ariel din Rm. Vâlcea, Claudiu Pintican – director Teatrul Municipal din Baia Mare si Calin Sabac presedinte Asociatia VBC.

Manifestarile au cuprins si o ceremonie in cadrul careia Valentin Mihalache si Alina Craita au devenit societari ai Teatrului Masca, iar actrita Laura Dumitrascu Duica a fost inclusa in Hall of Fame.

Organizator: Teatrul Masca

Parteneri media: National TV, National 24 PLUS, RFI Romania, Bucuresti FM, Radio Romania International, Romania Libera, Ziarul Ring, Centrul Vechi, Curierul National, Sapte Seri, Zile si Nopti, Yorick.ro, Revista Accente, Casamea.ro, Port.ro, PRwave.ro, Calendar evenimente, Woman2woman.ro, Lifeandthecity.ro, Redactia4fun.ro, Teatral.ro, Instilulmeu.ro, Senso TV, Teatrul.com, TV City

Eveniment recomandat de: Editura Nemira

Cu sprijinul Primariei Sector 6, prin Centrul Cultural European Sector 6

 

 

Related posts

Nu lasa timpul sa iti stea in cale: alege livrare flori!

Adina Meyers

MedLife continuă să Facă România Bine prin noua campanie „Tehnologia de mâine”

Adina Meyers

Magia Sarbatorilor la Bell’Agio Casa acum si in Baneasa Shopping City

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe