LifeStyle

O caramida cadou pentru fiecare accesoriu vestimentar cumparat

„Colectia Fondatorilor“ este adresata in special domnilor filantropi care prefera accesoriile de calitate si care pretuiesc in acelasi timp cauza HOSPICE. Cumparand un accesoriu din aceasta colectie, contribuiti la constructia noului centru HOSPICE din Bucuresti. Alaturi de produsul achizitionat, cumparatorul va primi un certificat nominal care atesta cumpararea unei caramizi din aceasta constructie.

Colectia caritabila a fost lansata pentru a sustine proiectul HOSPICE din capitala, intemeierea unui centru care va oferi ingrijire gratuita copiilor si adultilor cu boli incurabile. Tot profitul obtinut prin vanzarea accesoriilor vestimentare care fac parte din „Colectia Fondatorilor“ este oferit fundatiei HOSPICE Casa Sperantei.

„La HOSPICE cautam tot timpul modalitati inedite de strangere de fonduri, deoarece nevoia de ingrijire este foarte mare si pana in vara anului 2014 trebuie sa strangem sumele restante pentru finalizarea marelui proiect, noul centru HOSPICE din Bucuresti.“  – Daniel A. Bujorean, Manager de Comunicare HOSPICE Casa Sperantei.

 „Sustinem HOSPICE Casa Sperantei prin toate mijloacele, fiind deja la aproape al treilea an de parteneriat. Ne implicam activ si ne dorim sa contribuim vizibil prin sumele adunate in urma campaniilor de strangere de fonduri. Editia speciala de accesori, gandita in culori reprezentative HOSPICE, doreste a crea o comunitate de sustinatori care pot contribui foarte usor prin achizitionarea unui produs a carui profit se redirectioneaza in totalitate catre cauza HOSPICE“- Viviana Compotecras, Manager de Marketing,

Accesoriile din „Colectia Fondatorilor“ pot fi achizitionate de la showroom-ul TUDOR. Personal Tailor – din Str Episcopiei Nr 1-3, in interiorul Athenee Palace Hilton sau pot fi comandate direct de pe pagina de web www.tudor-tailor.com sau de la numerele de telefon 0740 513 165 si 021 313 32 94. 

Related posts

Protectie solara sigura si distractiva pentru copilul tau!

Adina Meyers

Jack Daniel’s Studio No. 7 prezinta: Alice Cooper: No More Mister Nice Guy!

Adina Meyers

40% dintre clientii chicville.ro sunt din Capitala

Adina Meyers