Home LifeStyle

Coronavirus: dispozitive de mari dimensiuni pentru dezinfectarea mâinilor în spații aglomerate

Tăvițele dezinfectante au fost primul produs 100% românesc cu care compania Megatitan s-a adaptat schimbărilor recente ale pieței, mai ales în industria prelucrării materialelor din metal. După crearea unei serii de aproape 1000 de bucăți care a fost donată unităților de primă linie în lupta pentru combaterea virusului Covid-19 și după producerea și lansarea unei producții de masă pusă în vânzare, compania a creat un nou produs util tuturor unităților cu trafic ridicat de populație: dispozitivele Hyssop pentru dezinfectarea mâinilor.

Ca și în cazul primelor produse, firma a făcut o donație la lansarea noilor dispozitive. Astfel, 100 de bucăți au fost oferite de această dată unor centre de îngrijire a persoanelor vârstnice.

Cu un design minimalist, potrivit oricărui mediu, dispozitivul oferă rapid mai mult control asupra igienei mâinilor și un acces facil la gelul dezinfectant. Destinate diverselor tipuri de clădiri sau spații cu o densitate mare de oameni, de la companii private, până la școli, gări, staţii de autobuz, aeroporturi, centre medicale sau zone turistice, dispozitivele Hyssop sunt simplu de instalat, fabricate în totalitate din inox alimentar, cu o înălțime de 90 cm, iar recipientul pentru soluția dezinfectantă are o capacitate de 1 litru.

Lichidul dezinfectant este eliberat prin intermediul unei pedale situate la bază, fără risc de contaminare, iar dispozitivul este acţionat mecanic, fără conectarea la o sursă de curent electric sau de altă natură.

În primul rând cred că este foarte util în general, dar mai ales în aceste vremuri, ca fiecare țară să aibă un anumit tip de reziliență a ei și să producă ce este necesar. De la acest principiu am plecat atunci când ne-am orientat spre crearea unei linii de produse locale necesare în lupta pentru combaterea răspândirii acestui virus. După tăvițele pentru încălțăminte, am lansat și linia Hyssop de dispozitive pentru dezinfectarea mâinilor. Acestea sunt foarte practice și la un preț accesibil. Un alt aspect important este că nu au nevoie de nicio întreținere și au o durată de viață foarte mare. Sunt foarte ușor de umplut cu dezinfectant și de folosit, prin apăsarea pedalei de la bază ”, declară Ioan Daniel Bălan, proprietarul companiei

Related posts

Cum amenajezi o cameră în stil eclectic

Adina Meyers

7 articole care ți-ar transforma dormitorul într-un spațiu de vis

Adina Meyers

Salata de creveti si pepene galben

Adina Meyers