LifeStyle

Slash va participa la un meet and greet cu 3 fani norocosi!

Au mai ramas cateva zile pana la concertul Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators.

Phoenix Entertainment are placerea de a va anunta ca celebrul chitarist va participa la un meet and greet cu 3 fani norocosi posesori de bilet, insotiti de cate o persoana, care, de asemenea, detine un bilet. Acestia vor fi selectati aleator, prin tragerea la sorti a seriilor biletelor achizitionate pana la data de 4 februarie, inclusiv.

Anuntul fericitilor castigatori, precum si conditiile desfasurarii intalnirii cu artistul vor fi facute publice pe data de 5 februarie pe pagina de facebook (http://www.facebook.com/PhoenixEntertainmentPage) si pe site-ul oficial al organizatorilor, www.phoenixentertainment.ro

Va anuntam, pe aceasta cale, ca s-a inregistrat inca o categorie de bilete epuizata, pe langa VIP si IV: cateogoria I.

Asadar, fanii chitaristului ar trebui sa se grabeasca sa-si achizitioneze bilet la concertul anului: Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators.

Biletele ramase sunt disponibile la preturile de 220 si 160 de lei, prin reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.eventim.ro.

 

 

Related posts

Somon la cuptor

Adina Meyers

Delicii energizante pentru primavara

Adina Meyers

Va recomandam din tot sufletul…

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe