LifeStyle

VIP-uri care au fost aproape de a-și vinde casa pentru jocuri de noroc

În afară de statutul de VIP-uri, adică Very Important Person, Pamela Anderson, Charlie Sheen, Michael Jordan, Ben Affleck, Michael Phelps și Charles Barkley mai au ceva în comun: problemele cu jocurile de noroc.

Fie că au jucat la sloturi, la ruletă, la pariuri sportive, poker, zaruri etc., sumele pierdute sunt mai mari decât cele agonisite într-o viață întreagă de oamenii „normali”. Un site de peste ocean a alcătuit o listă a vedetelor despre care s-a auzit că au avut probleme cu gamblingul. Iată cele mai sonore nume.

Despre Michael Jordan s-a spus că era un împătimit al jocurilor de noroc. Nu a  „transpirat” niciodată în presă exact câți bani a pierdut, dar veniturile îi permiteau să nu plângă după câteva sute de mii de dolari, chiar milioane.

 Avem o cifră în cazul unui alt baschetbalist legendar, Charles Barkley. Mai precis, acesta a pierdut peste 30 de milioane de dolari la casino.

Viața reală bate filmul

Se spune că actorii joacă cel mai bine rolurile care reproduc obiceiuri din viața lor reală. Charlie Sheen este natural în secvențele în care se uită la meciurile pe care a pariat, în serialul „Doi bărbați și jumătate”. De ce? Pentru că este parior și în realitate. În actele de divorț, Denise Richards a scris că actorul a cheltuit sute de mii de dolari pe pariuri sportive.

De asemenea, actorul Ray Romano a mărturisit că personajul „Joe Tranelli”, din „Men of Certain Age”, care a depășit o problemă de gambling, este inspirat din experiența personală.

Pokerul, actorii și turneele ilegale

Numele starului din „Omul păianjen”, Tobey Maguire, a fost legat de turnee ilegale în care s-au mizat multe milioane de dolari. Și Matt Damon a fost implicat în turnee ilegale desfășurate în hoteluri de lux și în reședințe private.

„Împărăteasa sufletelor”, Gladys Knight, s-a luptat aproape 10 ani cu problemele de gambling. A petrecut mii de nopți jucând baccarat, iar Ben Affleck a ajuns la reabilitare în 2001 din cauza adicției la gambling și alcool.

Printre cele mai tari este povestea Pamelei Anderson. Se pare că actrița a încercat să plătească în natură o datorie de 250.000 de dolari pe care o făcuse pentru poker. În 2007, s-a măritat cu creditorul Rick Salomon, dar căsnicia de o rezistat. I-o fi dat banii după divorț?

200.000 de euro un pariu pierdut

Revenim la sport: prietenii lui Michael Phelps au dezvăluit că înotătorul a fost în pericol să dezvolte o adicție pentru jocurile de noroc. Nu se știe cât l-a costat experiența, dar se știe că jucătorul de golf Phil Mickelson a plătit 200.000 pentru un singur pariu pierdut. Avea de unde! După aceea, nu a mai pus pariuri excentrice. Spre deosebire de Mickelson, rapperul Nelly nu a știut când să se oprească. În 2011, fostul agent l-a acuzat că a pierdut toți banii la jocuri de noroc. Noroc că artistul e talentat. A luat-o de la zero și a făcut alți bani.

Related posts

Talentul îți poate aduce un curs de Design de Interior

Adina Meyers

Cum arată casa actriței Reese Witherspoon

Adina Meyers

Igienă și profesionalism pentru o primăvară sclipitoare

Adina Meyers