LifeStyle

Soluții inteligente pentru o curățenie rapidă și eficientă

Indiferent de tipul de spațiu întreținut, curățenia este esențială și indispensabilă. Centrele medicale sau afacerile precum saloanele de înfrumusețare, hotelurile sau pensiunile au nevoie de o deosebită atenție, pentru că cei care le trec pragul trebuie să se poată bucura de tot confortul necesar, care vine în primul rând din cât de curat, luminos și igienizat este spațiul.

Curățenia trebuie să fie la ordinea zilei și să fie respectată cu strictețe, pentru ca activitatea zilnică să se desfășoare în cele mai bune condiții. Pentru a se menține curățenia la cele mai înalte standarde, este nevoie în primul rând de produse profesionale, detergenți și dezinfectanți, toate de cea mai înaltă calitate.

De asemenea, nu trebuie să lipsească de la intrare sau holuri nici covorașele profesionale, create special pentru a nu permite prafului și mizeriei să pătrundă și să se răspândească în interior. Toate toate aceste covorașe au rolul de a diminua cantitatea de mizerie, nisip și praf, care se strânge pe tălpi și astfel, restul podelelor vor fi păstrate mult mai curate pe termen lung. Bineînțeles, și acestea trebuie curățate periodic, deoarece nu trebuie lăsate să se umple cu praf. Însă, materialele și sistemele care sunt folosite pentru acestea, cresc durata de folosire până la necesitatea unei noi curățări.

În functie de tipul spațiului, trebuie alese covorașele potrivite, astfel încât să ajute la menținerea igienei. Pentru spitale, clinici, centre de înfrumusețare și saloane, se recomandă folosirea covorașelor dezinfectante. Covorașele dezinfectante sunt tratate special pentru a distruge microbii de pe încălțăminte în proporție de 99%. Aceste covorașe speciale de tip Sticky Mat se remarcă printr-un sistem de eliminare a prafului și a impurităților certificat ISO.

 

Pentru o curățare eficientă a covoarelor, este esențială utilizarea unor aspiratoare injectie/extractie. Aceste aparate sunt  mai mult decât necesare, doarece fiind vorba de o firmă, suprafețele sunt mari, ceea ce însemnă că și covoarele sunt numerose dar și mai murdare datorita fluxului ridicat de oameni care trec dintr-o parte în alta. Moderne, robuste și performante, aceste mașini pentru curățare sunt alegerea ideală pentru a face munca angajaților mult mai ușoară și rapidă. Aceste aspiratoare, cunoscute si sub numele de aspiratoare cu spălare, sunt dedicate pentru firmele mai mari care au nevoie de soluții rapide și eficiente, însă acestea pot servi foarte eficient chiar și uzului casnic. Cu ajutorul

mașinilor și aspiratoarelor profesionale, performante și de calitate, curățarea podelelor se va realiza în cel mai scurt timp, fără a mai fi nevoie de găleți cu apă și mop, care mai mult îngreunează procesul de curățenie și munca angajaților și cel mai important, durează extrem de mult.

Curățenia este si trebuie să rămână cel mai important aspect pentru îngrijirea unui spațiu, indifferent de tipul de activitate desfășurată în acel loc, deoarece creează un mediu prielnic de lucru pentru angajați și mai mult decât atât, ajută la păstrarea unei imagini de calitate și încredere pentru clienți și parteneri. Soluțiile profesionale sunt cele mai indicate și apreciate opțiuni și denotă întotdeauna un grad ridicat de încredere.

 

 

 

 

 

 

../In-groove_575.jpg

Related posts

Expozitia Cruci de piatra se prelungeste pana pe 24 octombrie

Adina Meyers

Lasă microbii și problemele la ușă cu tăvițele din oțel inoxidabil pentru dezinfectarea încălțămintei

Adina Meyers

Gibson Innovation lanseaza noi sisteme audio Philips

Adina Meyers