Solutii Constructive

VELUX iti rasplateste alegerea si iti face cadou montajul!

Anul 2014 este un an de referinta pentru compania VELUX Romania! Este anul lansarii pe piata a celei mai recente generatii de ferestre de mansarda VELUX, un eveniment care are loc o data la un deceniu. Toamna aceasta, in plin sezon al constructiilor, VELUX Romania rasplateste clientii care aleg produsele originale VELUX si ofera cadou montajul pentru fiecare fereastra de mansarda din gama Standard Plus si Premium cumparata impreuna cu rama de etansare in perioada 15 octombrie – 30 noiembrie 2014.

„Suntem mandri ca putem oferi clientilor din Romania cele mai bune ferestre de mansarda din istoria de peste 70 de ani a Grupului VELUX. Alegerea ferestrelor de mansarda VELUX este o alegere pentru o viata si, pentru a face alegerea si mai usoara, oferim cadou montajul tuturor clientilor care cumpara ferestrele de mansarda VELUX din gama Standard Plus si Premium in perioada 15 octombrie – 30 noiembrie” a declarat Noemi Ritea, Manager General VELUX Romania.

Pentru a beneficia de montajul cadou, cumparatorii trebuie sa achizitioneze ferestre VELUX din gamele Standard Plus sau Premium impreuna cu ramele de etansare de la distribuitorii autorizati VELUX. Apoi, pentru a contacta un Montator Partener care va efectua montajul, vor accesa site-ul velux.ro, sectiunea Localizeaza partenerii. In schimbul copiei dupa factura, clientii primesc cadou montajul, costurile acestuia fiind suportate de catre VELUX Romania. Oferta acopera un montaj standard in valoare de 150 de lei fara TVA pentru fiecare fereastra, cu conditia ca acesta sa fie realizat de catre un Montator Partener VELUX.

„Clientii care profita de aceasta oferta vor beneficia, pe langa montajul cadou, de avantajele produselor din gamele Standard Plus si Premium la un pret similar pachetului alcatuit din ferestre Standard si montaj. Cu alte cuvinte, clientii se vor bucura de beneficii suplimentare, precum economia de energie datorita sistemului inovator de termoizolare, protectie suplimentara si liniste, datorita geamului interior laminat. In plus, in aceste categorii sunt incluse si ferestrele cu miez de lemn si suprafata alba, impermeabila, din poliuretan, care nu necesita intretinere, fiind ideale pentru spatii umede, precum bucatariile si baile”, a declarat Noemi Ritea, Manager General VELUX Romania.

Produsele participante la aceasta campanie promotionala sunt modelele de ferestre de mansarda VELUX incluse in categoriile Standard Plus si Premium din gama actuala de ferestre, prezentate in brosura „Noua generatie! Produse si preturi valabile din 07.04.2014”, pentru oricare din dimensiunile disponibile. Detaliile promotiei si Regulamentul Oficial sunt disponibile pe pagina oficiala velux.ro.

Despre VELUX – viziune si traditie

VELUX este o companie daneza infiintata pornind de la viziunea fondatorului, Villum Kann Rasmussen, inventatorul ferestrei de mansarda, care si-a dorit sa asigure lumina naturala, aer proaspat si calitate vietii oamenilor in spatiile in care traiesc si muncesc. In prezent, aceste trei beneficii se regasesc in milioane de case din intreaga lume. Numele VELUX deriva din doua cuvinte, VEntilatio (lat. ventilatie) si LUX (lat. lumina), fiind marca inregistrata inca din anul 1942. Astazi, dupa mai mult 70 de ani de la instalarea primei ferestre de mansarda intr-o scoala din Danemarca, viziunea VELUX a evoluat dar valorile au ramas aceleasi.

Inca de la inceput, VELUX si-a propus sa fie o companie model, care fabrica produse folositoare oamenilor si care isi trateaza clientii si furnizorii intr-un mod exemplar. Prin produsele inventate si dezvoltate in ultimii 70 de ani, contribuim la imbunatatirea climatului interior al spatiilor de locuit, aducand lumina naturala si aerul proaspat in interiorul mansardei.

VELUX – Inovatie pentru viitor

Villum Kann Rasmussen, spunea la inceput ca "Un experiment este mai valoros decat parerile a o mie ale expertilor". Aceasta idee a insotit evolutia VELUX pe piata constructiilor noi si a renovarilor si a stabilit standardele in privinta inovatiilor si a performantelor propriilor produse.

La nivel de grup, VELUX a dezvoltat propria viziune asupra locuintelor sustenabile – cunoscuta sub denumirea de Casa Activa – care presupune construirea de cladiri care produc mai multa energie decat consuma, asigurand in acelasi timp un mediu mai sanatos, mai curat si mai sigur.

 

Related posts

Proiect de casa: P + 1 E, 180 mp

Adina Meyers

Proiect de casă la parter: suprafața utilă 94.41 mp

Adina Meyers

Ce aparate de sudură să alegi pentru afacerea ta?

Adina Meyers