Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

PIATRAONLINE inaugurează Pavilionul Expozițional, cel mai mare spațiu exterior din România dedicat pietrei naturale, cu o investiție de peste 200.000 Euro

Începând din 21 septembrie 2017, ca parte integrantă a aniversării de 10 ani, PIATRAONLINE își extinde showroom-ul cu un nou univers de inspirație sub conceptul unui Pavilion Expozițional. Întreaga valoare a noului proiect ajunge la 200.000 Euro, sumă investită doar în amenajarea spațiului.

„Pavilionului Expozițional reprezintă un pas obligatoriu pe care a trebuit să îl facem pentru a continua inovația în domeniu și pentru a îmbunatăți serviciile și produsele pe care le oferim clienților. Dorința de extindere o aveam în plan încă din 2015, timp în care am reușit să achiziționăm spațiul necesar (aprilie 2017) pentru a putea realiza o zonă de prezentare exterioară la fel de spectaculoasă și de inspirațională precum interiorul showroom-ului. Pentru noi, acest proiect constituie o necesitate pentru a le putea oferi clienților noștri un adevărat generator de inspirație pentru proiectele lor de amenajare interioară sau exterioară”, menționează Mariana Constantinescu-Brădescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Pavilionul Expozițional ocupă o suprafață de 800mp și peste 300 de modele de piatră naturală. Este gândit ca o experiență completă care dezvăluie diferitele povești și personalități ale pietrei, pentru că nu e suficient să vezi și să atingi piatra naturală, trebuie să înțelegi ce poate deveni. Printre produsele expuse menționăm marmura, granitul, travertinul, ardezia, limestone, quartit, adică, aproximativ 80% din gama de produse PIATRAONLINE, materiale potrivite pentru amenajările exterioare, dar parțial și pentru cele interioare, oferind o gamă largă de materiale potrivite pentru orice tip de spațiu construit.

Astfel, cel mai mare spațiu expozițional privat din România dedicat pietrei naturale este soluția ideală pentru orice tip de proiect rezidențial sau comercial. Cele peste 300 de modele de piatră naturală sunt unite în patru zone inspirationale din jurul globului, oferind o gamă diversă de produse, dar mai ales idei pentru ca spațiul să devină cu adevărat perfect nevoilor si ideilor tale.

De ce un Pavilion Expozițional?

  • Showroom-ul exterior este conceput ca o galerie de artă, produsele fiind expuse în diferite zone cu influențe în patru stiluri: columbian, mediteranean, tradițional românesc și modern.
  •  Zona labirint realizată din piatră, sticlă, metal și plante naturale pentru a pune în valoare tot ceea ce înseamnă o amenajare pentru grădină.
  • Spațiul dedicat pietrelor exotice aduse special din Asia.
  • Servicii de blaturi de bucătărie ready-to-go.

„Showroom-ul exterior este construit sub conceptul unui sistem modular „smart” care oferă posibilitatea de remodelare în proporție de 90%, păstrând astfel costurile de manevrare și reamenajare eficiente. În domeniul construcțiilor, modificarea materialelor expuse în showroom se face la un interval de aproximativ 2 ani, iar acțiunile de  reamenajare trebuie să se realizeze într-un timp foarte scurt pentru ca publicul să aibă mereu acces la cele mai noi tendințe de pe piața de piatră naturală”, conchide Eduard Baicu, arhitect şi designer de interior la Phenomena Laboratory, realizatorul proiectului Pavilionului Expozițional.

Despre PIATRAONLINE

Primul magazin online din România dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajări interioare și exterioare. Compania ROCK STAR CONSTRUCT, sub care operează brandul PIATRAONLINE, are o istorie de 10 ani pe piața românească și este în topul furnizorilor de piatră naturală din țară. 

În ultimii ani, PIATRAONLINE a cunoscut o creștere spectaculoasă — de la dezvoltarea colaborărilor cu cariere de piatră aflate în străinătate (piatră naturală disponibilă în magazinul online și în showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Spania, Grecia, India, Turcia, Egipt , Brazilia ), la deschiderea celui mai mare showroom de piatră naturală din România (peste 1000 de metri pătrați și 100 de spații-concept care pun în valoare frumusețea pietrei naturale).

In 2017, PIATRAONLINE își extinde spațiul exterior, inaugurând Pavilionul Expozițional, care ocupă o suprafață de 800mp și peste 300 de modele de piatră naturală, proiect gândit ca o experiență completă care dezvăluie diferitele povești și personalități ale pietrei naturale.

În noiembrie 2016, PIATRAONLINE a câștigat locul I la categoria „Casă, Grădina și Unelte” în cadrul celei de a 11-a ediții anuale a Galei Premiilor eCommerce (GpeC).

Adresă showroom: Aleea Teişani nr 137A, Sector 1, Bucureşti.

Mai multe detalii aici: www.piatraonline.ro  

Social Media: https://www.facebook.com/PIATRAONLINE  şi https://www.instagram.com/piatraonline/  

Video prezentare showroom: https://youtu.be/GBcpneNho0Q

 

Related posts

Tot ce trebuie sa stiti despre cum se realizeaza fundatia casei

Adina Meyers

Utilizarea placilor ceramice la exterior

Adina Meyers

Iluminatul arhitectural

Adina Meyers