LifeStyle

Nume mari ale scenei nationale si internationale la Palatul Noblesse

La Palatul Noblesse- Centrul de Arte si Evenimente a avut loc primul concert privat, un concept nou propus de Asociatia Culturala Noblesse, care are ca scop promovarea valorilor culturale romanesti intr-un cadru unic conferit de frumoasa cladire monument istoric.

Concertul organizat seara trecuta -„Opera… but not too loud”- i-a avut ca protagonisti pe tenorul Vlad Mirita si baritonul Iordache Basalic care au initiat un dialog muzical menit sa faca din muzica de opera un gen preferat de toti invitatii de seama ai acestui concert.

Acest duet original format dintr-un tenor cu un bariton au spus, prin arii cunoscute, povesti de dragoste. Concertul privat „Opera…but not too loud” este un concept modern care își propune să arate cât de accesibilă este muzica clasică atunci când artiștii se află în dialog cu publicul și fac din actul artistic o întâlnire ca între prieteni, iar Vlad Mirita cu vocea sa suava, romantica, alaturi de Iordache Basalic, surprinzator si ludic, au conferit publicului emotii, ritm si vitalitate.

„Credem in valoarea incontestabila a tuturor artelor, in legatura stransa dintre diversele manifestari ale acestora si puterea lor de a aduce impreuna oameni de seama oferindu-le experiente si momente unice, imbogatind-le sufletele si mintea si creand amintiri de neuitat. Tocmai de aceea Centrul de Arte si Evenimente Palatul Noblesse, asa cum o indica si numele, si-a propus sa fie initiatorul si gazda ideala pentru diversele manifestari ale artelor si evenimentelor care promoveaza si sustin arhitectura si designul, pictura, muzica, dansul, literatura, creatia in general si comunicarea intre iubitorii acestor valori. In luna octombrie avem o serie de evenimente culturale care au ca principal scop readucerea in actualitate a unor maniere uitate, reinviind atmosfera fermecatoare a seratelor, soiree-lor si a concertelor din secolele XIX si XX. Pe 21 octombrie se organizeaza serata <<Belle Epoque>> in cadrul careia, pe langa un dineu realizat sub atenta coordonare a unui chef bucatar, oaspetii vor avea ocazia sa valseze, sa danseze polka si mazurka si, mai ales, sa o asculte pe cunoscuta soprana Irina Iordachescu. Pe 28 octombrie, alte doua voci mari ale scenei nationale- Bianca Enescu si Daniela Vladescu- vor canta in cadrul concertului privat <<1001 povesti muzicale…doua seherezade la Palat>>”, a declarat CEO Group Noblesse, Loredana Preda.

Prin aceste manifestari culturale organizate la Palatul Noblesse li se ofera invitatilor o evadare din cotidian intr-o lume unde eleganta si rafinamentul sunt elementele definitorii, luand parte la o experienta de viata orginala. „Frumusetea cladirii construita in 1881 si restaurata de catre noi la inceputul acestui an nu ar putea fi pusa in valoare daca nu ar fi insufletita de oameni talentati si dedicati programelor noastre culturale alaturi de oaspeti speciali”, a declarat CEO Group Noblesse, Loredana Preda.

Palatul Noblesse este o cladire monument istoric construita in 1881 de catre arh. Alexandru Savulescu. A fost proprietara bancherului Leonid Berkovitz, iar in perioada comunista a fost transformata in Cercul Pionierilor si Soimilor Patriei sectorului 2. Incepand cu anul 2013 a fost complet restaurata, consolidata si amenajata interior de catre echipele Galeriile Noblesse si Studio Insign, devenind locul ideal pentru organizarea oricarui tip de evenimente-corporate, private, business, mondene-salile putand fi inchiriate.

Pentru programul cultural al toamnei, accesati www.palatulnoblesse.ro si pagina de facebook

 

Related posts

Oglinzile Loverboy

Adina Meyers

VIDEO. Cel de-al doilea castigator al concursului Casa Mea si Famous Roses

Adina Meyers

Restaurantul St. George din Centrul Vechi are un nou bucatar Chef

Adina Meyers