LifeStyle

VEKA a pornit in cautarea celor mai frumoase fotografii #lafereastramea

VEKA te invita sa ne arati si tu viata la fereastra ta. Imortalizeaza ce te impresioneaza cand privesti spre fereastra ta, incarca poza in aplicatia creata pe pagina de Facebook VEKA Romania si participa la concurs! Posteaza rezultatul pe profilul tau si poti castiga premii pe alese.

Concurs VEKA #lafereastramea

In perioada 31 august – 30 septembrie, VEKA Romania desfasoara concursul national de fotografie #lafereastramea. Pregateste-ti obiectivul foto sau telefonul mobil si fii gata in orice moment sa imortalizezi peisaje, oameni, animale, obiecte sau intamplari chiar la fereastra casei tale. Daca esti pasionat de arta fotografica sau ai surprins un moment inedit la fereastra ta, incarca fotografia pe pagina de Facebook VEKA Romania in sectiunea dedicata concursului. Adauga-i si cea mai potrivita descriere alegand una dintre categoriile indicate: #fericire, #bucurie, #relaxare, #siguranta, #confort, #dragoste, #stil, #Romania, #inovatie, #joaca, #orizonturi, iar la final te poti afla si tu printre norocosii castigatori.

Premii de clasa A[1]

VEKA te premiaza pentru cele mai frumoase momente surprinse intr-o fotografie #lafereastramea. Inscrie in concurs cat mai multe fotografii, alege un hastag sugestiv si juriul te poate inscrie pe lista marilor castigatori ai primelor trei locuri. Fotografia realizata de tine iti poate aduce premii de clasa A: un laptop ultrasubtire – locul I, un voucher de cumparaturi – locul II, un curs de fotografie – locul III.

In plus, VEKA ti-a pregatit si premii speciale. Fotografia care insumeaza cel mai mare numar de like-uri la finalul competitiei va deveni castigatoarea premiului de popularitate si va fi premiata cu o tableta, iar daca vrei sa share-uiesti fotografia inscrisa deja in concurs si pe pagina ta personala de Facebook, ai sansa sa castigi, prin tragere la sorti, una dintre cele 2 tablete puse in joc de VEKA Romania.

Provocarea #lafereastramea

Mai multi bloggeri, instagrameri si persoane publice au raspuns provocarii lansate de VEKA Romania. Cu aparatul foto sau cu telefonul, ei au surprins in fotografii momente pline de emotie pe care le-au postat pe retelele de socializare folosind hastagul #lafereastramea. Peste 100 fotografii descriind sentimente, stari si trairi precum #fericire, #bucurie, #relaxare, #siguranta, #confort, #dragoste, #stil, #Romania, #inovatie, #joaca, #orizonturi realizate de acestia sustin campania nationala #lafereastramea organizata de VEKA.

„Fereastra casei noastre este mai mult decat acel obiect care ne protejeaza interiorul locuintei de factorii externi. Este locul unde se nasc sentimente si amintiri frumoase, locul in care oamenii se simt in siguranta si se pot relaxa bucurandu-se de confortul propriei case. #lafereastramea nu vorbeste doar despre ferestre, ci isi propune sa cuprinda intr-o colectie unica de fotografii toate aceste trairi si sentimente care vorbesc despre calitatea vietii, determinandu-i pe romani sa vada fereastra ca un portal intre confortul locuintei si frumusetile si aventurile de dincolo de aceasta.”, spune Alexandru Oancea, Marketing Manager VEKA Romania. 

Urmareste si tu pagina de Facebook VEKA Romania si vezi cele mai frumoase momente surprinse de romani la fereastra!

[1]Regulamentul oficial al concursului este publicat pe pagina de Facebook VEKA România în secţiunea Notes şi va fi disponibil gratuit oricărui solicitant.

 

Related posts

Ordinul Arhitecților din România lansează arhINIȚIATIVE: apel de proiecte și soluții contra Covid-19

Adina Meyers

5 lustre moderne cu led care nu vor ramane neobservate!

Adina Meyers

15 articole esențiale de care aveți nevoie vara aceasta

Adina Meyers