LifeStyle

Note dulci şi miros plăcut de…copilarie

De ce ne place mirosul gumei de mestecat? Aduce a … copilărie? Să fie nostalgia după tatuajele sau abțibildurile în care era ‚invelită’ guma? Sau să fie oare senzația de relaxare pe care ne-o dă un balon spart după ce l-am ‚umflat’ de ne-a acoperit toată fața? Ah, ce mai râdeam când eram mici pe tema asta…nu-i așa? 

Oricare ar fi răspunsul, un lucru e sigur: aroma de gumă de mestecat – bubble gum, cum îi spun americanii sau chicle, cum o numesc spaniolii – a reușit să cucerească inimi și … nări.

Te-ai gândit care ar fi cel mai haios loc din casă în care ar putea mirosi a gumă de mestecat? Bucătăria, dormitorul, holul? Noi ți-am recomanda baia și, ca să fim mai preciși, vasul de toaletă. Și pentru că nimic nu este imposibil, iată că acum există și un odorizant WC care are exact această aromă: guma de mestecat. Iar compania care tocmai l-a lansat pe piața românească este aceeași care a creat și brandul Asevi, atât de apreciat pentru eficienţa în curățenie. PONS WC Chicle este un odorizant de toaletă lichid, cu miros unic și persistent de gumă de mestecat. Se ‚înrudeşte’ cu Pons Clasic și Pons Elegant, iar împreună formează un trio de excepție, care are grijă de baia ta.

PONS WC Chicle îți va parfuma imediat nu numai vasul de toaletă, ci întreaga baie: câteva picături turnate pe pardoseală, în jurul vasului de toaletă, sunt suficiente pentru a elimina mirosurile neplăcute pentru urmatoarele 12 până la 24 de ore. În plus, află că întrebuințările acestui odorizant lichid concentrat sunt numeroase: îl poți folosi și în dulapul de haine sau în cel de pantofi, în găleata de gunoi sau chiar în locurile în care dorm animăluțele tale de companie.

Astfel, poți împrăștia o aromă dulce și jucăușă oriunde în casă!

Pentru că am ținut-o într-o notă amuzantă: știi sloganul “Când viața îți dă lămâi, fă limonadă”? Ei bine, noi spunem: „Când vrei să ai și curățenie și voie bună în casă, învăluie-te cu aroma gumei de mestecat!”
 

Related posts

Ce trebuie să conțină bagajul de vacanță

Adina Meyers

Dragostea trece prin stomac, nu-i asa?

Adina Meyers

„Treapta a noua” de Tom Ziegler

Adina Meyers