LifeStyle

Vacante pline de zambete prin TUI Travel Center

Incepand cu data de 20 septembrie 2011, agentiile Eurolines sunt gata sa ofere pachete de vacanta sub numele TUI Travel Center prin Eurolines. 

In Romania, TUI Travel Center prin Eurolines va avea 52 de agentii de turism la nivel national ce vor continua conceptul de Travel Hypermarket. Astfel, pasionatii de vacanta vor gasi atat produse TUI, cat si produse ale altor branduri germane si romanesti de succes, fapt ce garanteaza varietatea si calitatea pachetelor turistice achizitionate.

“Echipa TUI Travel Center prin Eurolines va ridica semnificativ standardele serviciilor din domeniul turismului romanesc. Pentru a respecta in totalitate valorile si misiunea companiei, am investit intr-un sistem mult mai rapid si mai complex de booking, iar angajatii nostri au participat la traininguri dedicate. Va invitam sa observati diferentele chiar in agentiile noastre” a declarat Dragos Anastasiu, Presedintele Grupului Eurolines.

O cota importanta din totalitatea ofertelor turistice din agentii va fi reprezentata de produsele World of TUI. Acestea garanteaza calitatea pachetului achizitionat, ofera siguranta si acces la un set de lanturi hoteliere exclusiviste, ce nu se regasesc la alti tour-operatori, consultanta specializata, precum si preturi competitive raportate la calitate.

De asemenea, prezenta TUI prin reteaua de agentii TUI Travel Center in principalele orase din Romania va influenta pozitiv numarul de turisti straini, de pe piata germana si din celelalte piete-sursa ale Uniunii Europene, ce aleg Romania ca destinatie de vacanta.

„De astazi devenim activi pe piata de turism din Romania, alaturi de un partener de incredere ce are acoperire nationala si resurse necesare pentru a aduce zambetul pe chipul pasionatilor de calatorii.” a declarat Klaus Pümpel, CEO TUI Austria Holding.

In continuare, agentiile TUI Travel Center prin Eurolines vor oferi atat pachete complete de vacanta, cat si produse individuale precum cazare, vacante interne si internationale, bilete de avion, bilete de autocar, bilete de tren, asigurari de calatorie, transferuri, inchiriere de autocare si microbuze sau serviciul „rent a car”.

Despre TUI Travel

TUI Travel PLC opereaza in 180 de tari, are aproximativ 30 de milioane de clienti anual si peste 71.000 angajati. La nivel mondial compania are trei departamente principale: TUI Travel, TUI Hotels and Resorts si Cruises.

Despre Eurolines Romania

Grupul Eurolines Romania este alcatuit din 12 societati, are 450 de angajati, detine cea mai mare retea de distributie a produselor turistice din tara, 6 agentii francizate in Germania, o flota de 35 de autocare si aproximativ 200 de autoturisme. Cifra de afaceri a Grupului in anul 2010 a fost de peste 140 milioane lei.

Related posts

Începe MODEXPO I – evenimentul modei și al industriei textile

Adina Meyers

Fermecatorii trandafiri criogenati reprezinta cadoul ideal pentru persoana iubita

Adina Meyers

Produse speciale pentru bucătăria ta sunt disponibile la Kitchen Shop

Adina Meyers