LifeStyle

Pereti pictati pentru un decor original

Arta e mereu prezenta in casele noastre, fie prin tablouri, postere sau fotografii, pentru ca nimic nu e mai lipsit de personalitate decat un perete gol. Pentru cei care isi doresc ceva mai original, picturile pe pereti reprezinta un mod creativ de a decora orice camera din casa.

Tina Ignat (34 de ani) a pictat case, gradinite si cluburi din Romania si Olanda, unde a si avut primul sau succes notabil. Tina a pictat un personaj feminin, inspirat dupa artistul Minjae Lee, intr-o cafenea situata in cea mai populara zona turistica din Amsterdam: Red Light District.

„Pictura are deja o istorie ce ma bucura, a fost foarte apreciata de turisti, iar unul dintre ei si-a tatuat pe brat acest chip. Recent spatiul a fost renovat si a fost o surpriza sa aflu, chiar de sarbatori 2014, ca peretele a fost decupat, pus in rama si mutat intr-un nou loc… in prezent se afla la Royal Dragon Lounge Bar”, povesteste artista.

In Romania ii puteti admira picturile murale in cluburile Pub300 si Korona Music-Club din Craiova, cladirile BNP Paribas Cardif, Ethos House Floreasca si Techo Royal Ahrend Company din Bucuresti.

A realizat de asemenea picturi in numeroase locuinte, printre care si in casa de vacanta de la Snagov a sirianului Mucles Hayssam.

„Am avut clienti care au stiut ce isi doresc, dar si din cei care mi-au lasat mana libera, si le multumesc. Per ansamblu, isi doresc lucrari care au legatura cu personalitatea, pasiunile si credintele fiecaruia, in functie de imaginatie. De cele mai multe ori elaboram impreuna ideea picturii”, spune artista.

Livingul si dormitoarele copiilor sunt spatiile care se cer cel mai des sa fie pictate, iar natura este tema preferata de majoritatea clientilor din zona rezidentiala.

Va invitam sa descoperiti picturile Tinei Ignat in galeria foto, precum si pe site-ul sau, tinaignat.com.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Rowenta Intense Pure Air – un aer mai curat în orice moment

Adina Meyers

Cum să previi apariția mucegaiului în locuință. 4 metode care dau rezultate

Adina Meyers

Berea, mai bună pentru tratarea durerilor decât paracetamolul

Adina Meyers