LifeStyle

Transforma curatenia intr-un dans!

Primavara iti readuce aminte cat de frumoase sunt plimbarile in aer liber, cand razele soarelui iti mangaie usor chipul. Vremea frumoasa te convinge sa cumperi un buchet de lalele, de la floraria de la colt, ca sa aduci putina primavara si in casa. Dar lalele nu sunt de-ajuns! Curatenia generala de primavara ar fi solutia care sa-ti reimprospateze caminul. Daca nu ti-ar consuma ˝bateriile˝, ai reusi chiar sa te bucuri de aceasta activitate. Acum, poti!

Rowenta te ajuta sa transformi curatenia intr-o placere cu aspiratorul Silence Force Extreme. Pune putina muzica si sa vedem ce ai invatat la lectiile de salsa, pentru ca Silence Force Extreme transforma datul cu aspiratorul intr-un dans si pentru ca e silentios, poti sa asculti in voie muzica ta preferata.

Silence Force Extreme are un nivel extrem de scazut al zgomotului datorita motorului mai compact, periei cu canale de aer cu forme speciale, manerului drept (pentru a evita perturbarea fluxului de aer), furtunului cu diametru extins (34 mm) si profilului interior mai fin.

Uita de orele petrecute cu curatarea parului de animale si murdariei de pe covoare si mochete! Aspiratorul Silence Force Extreme, cu ajutorul periei Maxi Turbo, te va ajuta sa le faci sa dispara cat ai pocni din degete in ritmul muzicii. Iar cand trebuie sa schimbi sacul, indicatorul special te va atentiona, ca sa nu fi luata pe nepregatite.

In plus, pentru ca este cel mai inteligent aspirator al momentului, este si Eco Efficient. De aceea, iti permite sa reduci consumul de energie la jumatate mentinand aceeasi performanta, datorita motorului de inalta eficienta si fluxului de aer optimizat.

Pentru ca are cate o perie pentru orice, curata eficient si fara eforturi orice suprafata, ca tu sa te bucuri de mai mult timp liber si sa nu te stresezi cu curatenia. Parchetul, tapiteria, spatiile foarte inguste, chiar si cele mai dure suprafete si covoare nu reprezinta o provocare greu de trecut pentru Silence Force Extreme. Fara zgomot, trece si le face sa straluceasca de curatenie.

Si pentru ca noua, femeilor, ne plac lucrurile frumoase si pentru ca Rowenta stabileste mereu noi tendinte in design, cu Silence Force Extreme a creat un nou standard, fiind un aspirator ergonomic, cu un aspect modern, care te ajuta sa-l folosesti foarte usor.

Transforma curatenia de primavara intr-un dans, cu Silence Force Extreme de la Rowenta!

 

 

Related posts

Parazapada sau sfartecatorul de zapada va ajuta sa evitati accidentele si sa pastrati casa mai calduroasa!

Adina Meyers

Soluții simple pentru un balcon de efect

Adina Meyers

Tot mai multi romani cauta ferestre cu sticla multifunctionala

Adina Meyers