Amenajare living Practic

Decor fresh ca o adiere de primavara

In combinatie cu accente de negru isi schimba subit aspectul, devenind sofisticata si eleganta.

Producatorul francez de portelanuri Genevieve Lethu, prin magazinul Bell`Agio Casa ne propune un aranjament de masa every day, in ton cu sezonul. Setul de vesela Corso Fiorelli, prin decorul sau fresh este perfect pentru evenimente casual: o masa intre prieteni, un picnic sau o cina romantica pe terasa. Sursa de inspiratie evidenta a designerilor care au realizat aceasta colectie sunt peisajele country french, dovada verdele crud al ierbii si florile pictate in nuante pastel.

Accentele de culoare neagra, date de farfuriile suport, au darul de a scoate si mai mult in evidenta cromatica vesela a serviciului de masa.
Fiind o linie completa din care poti alege mai multe variante de farfurii, boluri sau cesti, aranjarea mesei devine foarte usoara, indiferent de ocazie.
Cu forme adanci si rotunde, linii pure si accesorii fine, setul de vesela Corso Fiorelli va fi asociat cu o gama de pahare delicate, cu design modern.
Paharele Rubis Violet de la Genevieve Lethu, din sticla transparenta colorata, sunt cea mai buna alegere. Aranjamentul de masa este completat de sfesnice din cristal, cu design modern, si tacamuri cu manere asortate.

Related posts

Idei de amenajare a dormitorului

Adina Meyers

Cum să refoloseşti PET-urile

Adina Meyers

Cum să montezi pavajul – instrucțiuni pas cu pas

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe