Amenajare living Practic

Decor fresh ca o adiere de primavara

In combinatie cu accente de negru isi schimba subit aspectul, devenind sofisticata si eleganta.

Producatorul francez de portelanuri Genevieve Lethu, prin magazinul Bell`Agio Casa ne propune un aranjament de masa every day, in ton cu sezonul. Setul de vesela Corso Fiorelli, prin decorul sau fresh este perfect pentru evenimente casual: o masa intre prieteni, un picnic sau o cina romantica pe terasa. Sursa de inspiratie evidenta a designerilor care au realizat aceasta colectie sunt peisajele country french, dovada verdele crud al ierbii si florile pictate in nuante pastel.

Accentele de culoare neagra, date de farfuriile suport, au darul de a scoate si mai mult in evidenta cromatica vesela a serviciului de masa.
Fiind o linie completa din care poti alege mai multe variante de farfurii, boluri sau cesti, aranjarea mesei devine foarte usoara, indiferent de ocazie.
Cu forme adanci si rotunde, linii pure si accesorii fine, setul de vesela Corso Fiorelli va fi asociat cu o gama de pahare delicate, cu design modern.
Paharele Rubis Violet de la Genevieve Lethu, din sticla transparenta colorata, sunt cea mai buna alegere. Aranjamentul de masa este completat de sfesnice din cristal, cu design modern, si tacamuri cu manere asortate.

Articole similare

Si copii merita o baie a lor

Ion Diamandi

Idei de amenajare a livingului

Simona Gheorghe

Idei de vacanţă pentru camera copilului

Lucia Lazar

1 comment

Wzfllor 15 April, 2020 at 10:27 pm

doctorate for or a weekly sildenafil 100

Reply

Lasă un comentariu