Amenajare living

Unde să puneți televizorul în camera de zi

Există o știință subtilă a designului interior care se referă la plasarea adecvată a televizorului. Dacă aruncați pur și simplu televizorul într-un colț, probabil că vă veți alege cu dureri cervicale. Vă pot deranja decorațiunile, veți da volumul prea tare sau orice altă combinație de inconveniente.

 

Majoritatea oamenilor se descurcă singuri, fără să se gândească prea mult la locul unde aterizează televizorul lor. Există câteva sfaturi pe care ar trebui să le aveți în vedere pentru a profita la maximum de spațiile de locuit și de divertisment.

Determinarea înălțimii și distanței TV potrivite

Când vine vorba de plasarea corectă a televizorului, înălțimea și distanța sunt cele mai importante elemente de luat în considerare. Este ușor să vă preocupați de montarea fiecărei piese de mobilier într-o amenajare a camerei, fără a lua în considerare confortul personal al amenajării.

 

În primul rând, înălțimea televizorului plasat pe o comodă TV ar trebui să fie la nivelul ochilo. Dacă televizorul trebuie să fie montat mai sus pe perete, ecranul ar trebui să fie înclinat în jos. Astfel încât să fie încă la nivelul ochilor. Este de preferat o montare pe perete sau pe o comodă TV joasă. Astfel, atunci când sunteți așezat, capul se va alinia cu mijlocul ecranului. Este mult mai confortabil să priviți drept înainte, în loc să ridicați capul către ecran.

 

Una dintre cele mai frecvente greșeli de amenajare interioară este cumpărarea unei piese care nu funcționează cu o cameră. Acest lucru este valabil și pentru televizorul dvs. E normal ca un televizor să fie punctul focal al unui spațiu de living, dar acesta nu trebuie să domine camera.

Încercați să nu înghesuiți un televizor mare într-o cameră mică, nu doar pentru că vă va încurca decorațiunile și mobilierul, ci și pentru că vă va răni ochii.

Cât de departe de canapea să puneți televizorul

Distanța de vizionare depinde de dimensiunea televizorului dvs., dacă este sau nu de înaltă definiție și de aspectul camerei. Calculați cu atenție locul în care vă așezați televizorul sau comoda TV. Stați la o distanță adecvată de locul în care veți vizualiza ecranul. Astfel vizionarea televizorului nu va duce la obosirea ochilor.

Related posts

Cum sa iti creezi propriul colt de rai la tine acasa

Adina Meyers

4 stiluri de amenajare a mesei, recomandate de Chic Ville, pentru aceasta toamna

Adina Meyers

Amenajare living: culori recomandate pentru pereții din camera de zi

Adina Meyers