LifeStyle

Cum sa cureti covorul eficient in 7 pasi simpli

Este posibil sa-ti faci covorul sa arate si sa se simta ca nou. Cu putina atentie nu veti avea neaparat nevoie de profesionisti.

Covorul poate retine murdarie pana la de patru ori greutatea sa. Mai mult covorul murdar poate provoca o multime de probleme de sanatate, in special celor cu sistem imunitar scazut.

Inainte de a incepe aveti nevoie de organizare. Va trebui sa va planificati in avans daca doriti sa va samponati covorul, pentru a acorda timp suficient de uscare.

Cum sa curatati covorul in 7 pasi simpli

  •  1: Scoateti toate articolele de pe covor.
  •  2: setati aspiratorul la inaltimea potrivita si aspirati covorul incet pentru a indeparta mai bine murdaria si resturile.
  • 3: Pregatiti samponul pentru covor conform instructiunilor producatorului
  • 4: Dupa aplicarea sapmponului aspirati din nou. Aveti grija sa nu supra-saturati covorul cu produs pentru a evita aparitia mucegaiului.
  •  5: Faceti doua pana la trei treceri cu aspiratorul peste covorul umed samponat pentru a  ajuta covorul sa se usuce mai repede.
  •  6: Deschideti ferestrele pentru uscare rapida. Asteptati cel putin sase ore inainte de a pune covorul la loc.
  • 7: Pastrati covorul curat cu aspirare frecventa si curatare profunda trimestriala. De asemenea, puteti faceo curatenie profesionala anuala pentru a elimina orice pete.

 

Pentru a mentine covorul intr-o stare buna este indicata curatarea atenta a acestuia o data sau de doua ori pe an.

Related posts

Grecia, tara zeilor

Adina Meyers

Wienerberger.ro relansat intr-un nou format editorial

Adina Meyers

Timpul investit in afacerea ta poate capata valente distractive

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe