Amenajari Interioare

Avantajele pardoselilor din bambus pentru casa ta

Magazinele ne ofera o varietate de pardoseli din lemn. Totuși, in ultima perioada din ce in ce mai multa lume opteaza pentru cea din bambus.

Acest material are o serie de avantaje care v-ar putea incanta mai ales daca sunteti inca nehotarat in ceea ce priveste tipul materialului pe care doriti sa il alegeti pentru casa voastra.

 

Bambusul ofera varietate

De la culori la tipul de texturi. Si avem nevoie de asta mai ales daca dorim sa personalizam fiecare incapere casei. Varietatea este unul din principalele beneficii ale bambusului. Tipurile de culori sunt in natural, pal, ton auriu si cafeniu, cafeniu-maro si multe altele. Finisajele suplimentare care pot fi oferite pardoselilor din bumbac pot fi realizate cu ajutorul lacului.

Te ajuta sa ai o locuinta sustenabila

Acest material este modul perfect in care poti face din casa ta o locuinta ecologica si durabila spre deosebire de alte pardoseli din lemn. . Bambusul reduce poluarea prin producerea de oxigen, care este cu aproape 35% mai mult decat produc alti copaci.

Nu necesita intretinere exagerata

Pentru ca este este rezistent la apa si la pete, bambusul nu necesita intretinere deosebita. Nu se deformeaza usor in comparatie cu alte materiale din lemn tare. Periajul regulat va fi suficient pentru a o mentine curata.

Este usor de instalat

Montarea acestei tip de pardoseala se poate face prun lipire, insurubare sau sistem click. Daca este montata corect, pardoseala din bambus poate fi una dintre cele mai bune optiuni pentru pardoseli pentru casa ta.

Related posts

Casa cameleon

Adina Meyers

Cum aplicati tapetul fara sprijinul unui specialist

Adina Meyers

Un vechi hambar transformat în mansardă locuită

Adina Meyers