Amenajare living Practic

Cromatica si atmosfera de sezon

Inspirat de stilul scandinav, simplu si natural, aranjamentul de masa pe care vi-l propunem de aceasta data este alegerea potrivita pentru o cina lejera, fara pretentii, organizata impreuna cu prietenii apropiati intr-o zi tihnita de toamna.

Amenajat in incinta showroomului BoConcept, aranjamentul de masa, cu grija ales,  vine in completarea mobilierul de dining reprezentativ pentru stilul propus. Predominante sunt albul stralucitor si textura lemnului deschis la culoare, ce dau stilului scandinav simplitate, bun-gust si lumina.

Suprafetele lucioase care reflecta lumina contribuie si mai mult la luminozitatea decorului. Puritatea formelor simple se regaseste atât in modelul pieselor de mobilier, un amestec de linii drepte si usor curbate, cu detalii delicate, concretizate in muchii rotunjite, cât si in designul obiectelor de vesela.

Calitatile lemnului, atat de abundent in tarile nordice, sunt folosite la realizarea de ustensile si accesorii de masa diferite. Pe langa serviciul de masa din ceramica, ce aduce o pata de culoare aranjamentului, cosurile, bolurile si tocatorul din lemn finisat simplu, cu fibra la vedere, adauga o nota naturala si personala mesei.

 

Related posts

VIDEO. Primul castigator al concursului Casa Mea si Ideal Standard

Adina Meyers

Cum poti decora peretii din casa ta

Adina Meyers

Tendintele anului 2021 in materie de covoare

Bianca Ion

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe