LifeStyle

Tu stii cum alegi cel mai bun mobilier de gradina?

Vrei sa te poti bucura de o dupa-amiaza linistita in gradina, departe de toata agitatia de la oras? Cu siguranta ai deja in planuri o amenajare a gradinii tale astfel incat sa iti permiti acest lucru. Te-ai gandit insa care sunt obiectele de mobilier de gradina pentru care vei opta? Sau… si mai important, cum le alegi pe cele mai potrivite? Haide sa vedem impreuna raspunsul la aceste intrebari in randurile urmatoare.

La fel cum am recomandat de fiecare data, inainte de a ne apuca de transformari majore e bine sa ne stabilim de la bun inceput un buget in care sa ne incadram. In acest fel ne va fi mai usor sa nu il depasim.

Urmatorul pas este sa te gandesti care sunt obiectele de mobilier de gradina de care ai nevoie. Aceasta zona a unei case este una destinata relaxarii in aer liber. Este acel loc unde putem servi cafeaua in diminetile de vara si unde ne putem petrece timpul liber alaturi de persoanele dragi noua. Mobilierul de gradina poate fi destul de complex si divers, insa cele mai comune obiecte pentru care optam sunt mesele si scaunele. Mai putem adauga pe lista un sezlong, balansoar sau hamac. Depinde totul de bugetul pe care ti l-ai stabilit, precum si de preferintele tale.

Lasam in urma partea subiectiva a alegerii mobilierului de gradina si trecem la ceea ce conteaza atunci cand vrem sa stabilim calitatea a ceea ce cumparam. Spatiile exterioare sunt expuse intemperiilor, asadar nu putem alege chiar orice. Materialul din care este confectionat mobilierul de gradina trebuie sa fie unul durabil, care sa se comporte bine in conditiile meteo nefavorabile, fie ca vorbim de ploi abundente sau temperaturi foarte ridicate.

Printre cele mai folosite materiale pentru mobilierul de gradina se numara lemnul masiv (costul este unul mai ridicat, insa ne vom putea bucura de durabilitate in timp, precum si de usurinta de a-l integra in peisaj), ratan (un material eco-friendly usor si rezistent, precum si usor de intretinut) si aluminiu (usor de intretinut si transportat, precum si rezistent in fata intemperiilor).

Related posts

Casa de Licitatii GOLDART

Adina Meyers

Complexul Monahal de la Snagov – o lucrare de arhitectura de exceptie

Adina Meyers

Alege sa-i oferi copilului tau sanatate

Adina Meyers