Un bebelus va avea intotdeauna nevoie de o atentie suplimentara din partea noastra, iar asta pentru ca organismul sau este inca sensibil. Noi iti recomandam ca in pregatirea camerei pentru noul venit pe lume sa alegi doar lucruri de calitate si sa nu uiti tocmai de lenjeria de pat. Am observat ca lenjeria de pat este mereu neglijata de tinerii parinti, considerand ca orice merge aici. Ei bine… nu e chiar asa, dupa cum se va putea vedea in randurile urmatoare.

Atunci cand esti in cautarea unei lenjerii de pat care sa fie potrivita pentru bebelusul tau incearca sa nu te lasi distrasa de numeroasele texturi si culori ale acestora. Mai important ca orice este materialul lenjeriei, asadar indreapta-ti atentia asupra sa. Aici ai de ales in principal dintre doua mari categorii: materiale naturale si materiale sintetice.

Materialele naturale se refera in special la lenjeria de pat din fibre organice. Acestea sunt cele mai potrivite pentru un bebelus, deoarece ele sunt sigure si hipoalergenice. Sunt mai multe tipuri de materiale naturale atunci cand vine vorba de lenjerii, insa recomandarea noastra este sa alegi o lenjerie de pat din bumbac organic. De ce? Pentru ca, de exemplu, acesta in comparatie cu bambusul este mult mai confortabil si nu se deterioreaza la fel de usor.

In ceea ce priveste lenjeria de pat din fibre sintetice, acestea au ca singur avantaj pretul accesibil. Cel mai intalnit material este poliesterul, insa acesta nu va permite aerului sa circule foarte bine, ceea ce va reprezenta o problema destul de mare in timpul sezonului cald. Nivelul de confort cu siguranta nu va fi unul ridicat.

Care sunt sfaturile pe care noi le dam tinerilor parinti? Sa se asigure ca lenjeria pentru patutul bebelulusi sa fie una moale si usor de spalat, sa fie confortabila, precum si sa fie in culori vesele si care sa puna pe fata bebelusului tau zambetul. Daca in primele luni de viata nu va observa lenjeria din patut, lucrurile se vor schimba ulterior, asa ca nu alege o lenjerie monotona din punct de vedere al texturii.

Related posts

Stilul de viata ecologic: cum a reusit o familie din Romania sa reduca pierderile de energie si poluarea mediului inconjurator

Adina Meyers

Atmosfera tinereasca intr-o garsoniera de 35 mp

Adina Meyers

Vă place catifeaua?

Adina Meyers