LifeStyle

Cum îți renovezi casa cu bani puțini

Oricine visează la un moment dat să-și schimbe locuința. Nu ești, în niciun caz, singurul care vrea să aibă curte, să se mute într-o zonă mai centrală sau doar să își renoveze apartamentul. Ce te faci, însă, când situația financiară nu-ți permite să cheltui cât ai dori pentru a-ți împlini dorința?

Un împrumut rapid poate fi soluția salvatoare în acest caz. Cu un credit pe 12 luni, de exemplu, și cu o sumă de 100.000 de lei în cont, îți poți satisface nevoile de moment. Desigur, un credit bancar este mai potrivit în cazul în care vrei să faci o investiție mai mare.

Pentru cei ce au nevoie să-și renoveze casa, care au pus ochii pe o piesă de mobilier sau care, pur și simplu, au nevoie de o schimbare în viața lor, creditul rapid este soluția ideală.

Experții Matchbanker.ro – site-ul numărul 1 în materie de comparatoare financiare online – îți vor arăta care sunt beneficiile unui credit online rapid pentru cei ce vor să-și renoveze locuința în ciuda faptului că nu dispun de foarte mulți bani.

 

  1. Creditul rapid online – ușor și convenabil

Este suficient să fii conectat la Internet pentru a putea accesa o largă ofertă de credite nebancare. Comparatoarele financiare online de tipul Matchbanker.ro te ajută să găsești împrumutul de care ai nevoie extrem de rapid. Vei economisi, astfel, multe ore de stat în fața calculatorului și comparat, de unul singur, creditele oferite de diferite IFN-uri.

Comparatoarele financiare online funcționează cât se poate de simplu. Odată accesată pagina respectivă, îți vor genera o listă amplă de credite rapide disponibile pe piață. După ce compari împrumuturile care te interesează, valoarea DAE și alte costuri asociate acestora, vei fi redirecționat către pagina creditorului respectiv.

În cele din urmă, nu va trebui decât să completezi un formular online, cu datele din buletin și, după caz, extrasul de cont. În minimum 15 minute și maximum 24 de ore vei primi aprobarea din partea creditorului.

2. Împrumut rapid fără dobândă

Dacă reușești să rambursezi împrumutul până la data scadentă specificată în contract, nu vei plăti dobândă. Creditele nebancare sunt extrem de convenabile din acest punct de vedere. Trebuie, însă, să fii atent la termenii și condițiile impuse de creditor și să nu depășești data scadentă. În caz contrar, riști să plătești dobânda penalizatoare. Mai mult, creditele rapide nu cer garanție.

3. Credit rapid pentru restanțieri

Nu contează că ai avut datorii în trecut, ce situație financiară ai în prezent, ori dacă figurezi în lista Biroului de Credit. Este posibil să primești un credit rapid nebancar în ciuda acestor lucruri, care cu siguranță te-ar împiedica să obții aprobare pentru un credit de la bancă.

Credite fără dobândă și fără garanție – nu e de mirare că IFN-urile se bucură de o așa mare popularitate printre români. De acum ai la îndemână soluția ideală pentru a face schimbările de care are nevoie locuința ta!

Related posts

Târg de Sfinții Apostoli „Petru și Pavel”, la Muzeul Satului. Program complet

Adina Meyers

Elis Pavaje a finalizat achizitia fabricii Fruhwald din judetul Alba

Adina Meyers

Noaptea Europeana a Muzeelor

Adina Meyers