Calatorii LifeStyle

Tot ce trebuie să știi despre vacanțele în Grecia. De la 1 iulie, turiștii trebuie să completeze online un formular

Începând cu 1 iulie, grecii intră în valul 2 de relaxare, dau acces către insule şi reiau cursele aeriene. Cei care merg acolo au de completat un formular online cu mai multe date.

Grecia se teme de creşterea numărului de persoane infectate, însă nu renunţă la noua etapă de relaxare. Cei care pleacă în Grecia, din 1 iulie vor fi fi monitorizați printr-un formular online.

Călătorii sunt obligați să completeze acest formular înainte să ajungă la graniţă. În formular vor fi date personale, ce ţări a vizitat persoana care o completează, dar şi unde va fi cazată în Grecia.

Această declaraţie care va fi completată online, cu 48 de ore înainte de a ajunge pe teritoriul Greciei. Formularul se găseşte pe site-ul travel.gov.gr. Toate aceste chestionare vor fi, practic, centralizate de către autorităţile din Grecia, iar în urma completării acestui formular se va emite un cod de bare.

Related posts

Cum pastram alimentele proaspete mai mult timp

Adina Meyers

Cum să fii șic în sezonul nunţilor

Adina Meyers

PORCELANOSA Romania, la un an de la deschidere: redecorarea showroomului si doua noi facilitati pentru arhitecti

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe