Image default
LifeStyle Retete

Chifle dulci by chef Marilena Oprisanu

O reteta de post fara gluten si fara zahar, recomandata de Marilena Oprisanu, personal chef si nutritionist.

Timp de preparare: 30 de minute

Ingrediente:

½ cana faina de mei, ½ cana faina de naut,2 linguri de grasime de cocos, 1 praf de sare, 2 banane coapte,3 linguri de apa minerala rece, 1 lingurita de extract de vanilie organica,1 lingurita de praf de copt bio,1/ 2 cana visine deshidratate fara zahar,1/2 cana de merisoare deshidratate fara zahar.

Preparare:  

Cuptorul se incinge la 170 de grade cu flacara de sus si jos cu ventilatie. Se amesteca fainurile intr-un bol apoi  se adauga grasimea de cocos la temperatura camerei si bananele taiate felii.

Se omogenizeaza cu un blender sau  cu un  robot de bucatarie si la final se mai adauga 3 linguri de apa minerala rece. Se va folosi o tava de briose tapetata cu hartie de copt sau hartii pentru briose.

Se vor umple formele pe trei sferturi si se vor adauga fructele deshidratate in fiecare forma.Tava se introduce in cuprorul incins la 170 de grade pentru 15-20 de minute pana se rumenesc. Se scot din cuptor pe un gratar si se asteapta sa se racoreasca pana la servire

Pofta buna!

https://www.facebook.com/Marilena-Oprisanu-Personal-Chef

www.molcutz.ro

 

 

Articole similare

Clipe si amintiri de vara presarate cu emotii indulcite: punch aromat cu dragoste sau cocktail racoritor de neuitat

casamea.ro

Noi colectii de tesaturi pentru 2010

Oana Voicu

Reteta de post: conopida cu ciuperci

Elena Virlan

Lasă un comentariu