Calatorii Home LifeStyle

Cum poţi cumpăra un oraş de 7,5 milioane de $, în plină criză – FOTO

Mellonsfolly Ranch, situat pe un lot de peste 360 de hectare aflat pe insula de nord a Noii Zeelande,  este de vânzare pentru 7,5 milioane de dolari şi vine cu 10 clădiri tematice, precum şi cu o afacere cu miere de Manuka.

Situat la aproximativ şase ore cu maşina de Auckland, locaţia funcţionează în prezent ca hotel boutique, cu tarife de închiriere ce încep de la 5.000 de dolari pe noapte.

Oraşul dispune de un „salon autentic şi autorizat”, o judecătorie care poate fi folosită şi drept cinema, un birou al şerifului şi un salon de biliard.

Există, de asemenea, trei locuinţe, reşedinţa principală plus două case pentru închiriat, care pot găzdui până la 22 de persoane.

Oraşul tribut a fost construit în 2006 de un entuziast pasionat de cowboy, ca omagiu adus unui oraş de frontieră din Wyoming din 1860.

Foto: Sotheby’s International Realty /newzealand.com

Related posts

Miele da startul campaniei de colectare a doua tone de haine pentru copiii nevoiasi, in parteneriat cu Crucea Rosie Romana

Adina Meyers

Principiile de bază ale stilului decorativ parizian

Adina Meyers

Wetterbest, crestere de 25% in primele 9 luni din 2015

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe