LifeStyle

Bosch lanseaza „Dremel – Carte pentru Inspiratie”

Astfel, cu ocazia primului atelier de bricolaj, „Design Your Life”, organizat in acest an intr-o ceainarie din Bucuresti, divizia de scule electrice Bosch a lansat si  „Dremel – Carte pentru Inspiratie”, care contine 50 de sfaturi practice de decorare interioara. Dremel este una din marcile de scule electrice ale concernului german, iar pentru toate proiectele descrise in carte sunt de ajuns uneltele Dremel. In cadrul atelierului de bricolaj s-au executat proiecte incluse in cartea nou lansata.

De-a lungul anilor, Bosch a devenit celebru pentru organizarea de ateliere de bricolaj in cele mai neconventionale locuri, de la magazinele de bricolaj ale partenerilor, la discoteci, scoli, parcul Herastrau sau chiar piata Obor. In cadrul primului atelier din acest an, specialistii Dremel au vrut sa demonstreze inca o data faptul ca este foarte usor de lucrat cu uneltele Dremel, nefiind nevoie de un spatiu de lucru special. Mai mult, specialistii Bosch au vrut sa arate inca o data ca ofera produse si servicii variate, menite sa faca viata tuturor mult mai usoara. In acest sens,  specialistii concernului german au venit in intampinarea celor mai pretentioase gusturi, cu solutii creative, simple si eficiente.

Cartea nou lansata ofera 50 de idei de proiecte manuale creative cu diferite grade de dificultate, utilizand sistemul de unelte multifunctionale Dremel’s Versatile Tool Systems™. Impartita in 4 sectiuni: decorarea casei, idei de sezon, arte si artizanat si bricolaj, manualul se doreste a deveni un instrument practic si usor de utilizat, pentru a crea un spatiu ce reflecta cat mai bine personalitatea fiecaruia. Astfel, Bosch vrea ca fiecare client al sau sa devina propriul sau arhitect, un designer al noii vieti pe care si-o construieste pas cu pas.

„Anul acesta, firma Bosch implineste 125 de ani de la infiintare. Bosch are o vasta experienta in ceea ce priveste sculele electrice, firma noastra fiind cel mai mare producator din lume. Am vrut sa ne folosim aceasta experienta ca sa cream unelte inovatoare si performante, dar in acelasi timp si usor de folosit de catre clienti. Prin aceasta carte dorim sa impartasim o parte din experienta noastra si celor care ne sunt aproape si ne cumpara uneltele, celor pasionati de bricolaj, dar si celor care ar vrea sa fie creativi, dar nu stiu cum sa foloseasca unelte de bricolaj sau li se pare greu. „Dremel – Carte pentru Inspiratie” contine cate ceva pentru fiecare.” au declarat reprezentantii Bosch.

Evenimentul „Design Your Life”, in cadrul caruia s-a lansat manualul Dremel, s-a bucurat de sustinerea si prezenta Luanei Ibacka, care a povestit in detaliu ideile de bricolaj prezentate in carte si a recomandat uneltele Dremel ca o solutie practica pentru infrumusetarea locuintei:

„M-a preocupat mereu “arta de a trai cu stil”, cu mine insami, cu caminul si obiectele de care ma inconjor, cu alegerile privind ceea ce mananc, unde imi petrec timpul liber, in ce fel ma relaxez. Majoritatea informatiilor necesare unei vieti de calitate, le-am dobandit din carti si din intalnirile cu specialisti. Mi-a placut faptul ca ideea acestei carti este tocmai de a inspira o viata mai frumoasa. Bosch si Dremel ne propun prin lansarea „Dremel – Carte pentru Inspiratie”, un exercitiu estetic, intr-o lume in care avem nevoie din ce in ce mai mult de exemple pozitive si de convigerea ca singuri ne putem face viata mai placuta” a declarat Luana Ibacka, gazda evenimentului „Design Your Life”. Compania germana planifica mai multe ateliere de bricolaj, organizate alaturi de mari lanturi de magazine din Romania.

Specialistii Bosch indeamna publicul din Romania sa sarbatoreasca momentele din timpul anului, in care se aduna familia si prietenii, cand traditiile sunt la loc de onoare sau momentele speciale din anotimpul preferat, in tonalitatile si culorile lor diferite. De la idei pentru Craciun, la aniversari in familie, sau personalizarea de cadouri, Bosch vrea ca fiecare client Dremel sa-si gaseasca inspiratia in aceasta carte, care este primul manual oferit de catre un producator de scule electrice pe piata din Romania.

Cu ajutorul cartii si a gamei de produse Dremel pentru bricolaj, clientii pot aduce o nota personala fiecarui element din casa si gradina. Specialistii Bosch vor sa demonstreze faptul ca uneltele pot deveni partenerul ideal pentru a crea propriul colt de petrecere a timpului liber, distractiv si deconectant, transformand universul de zi cu zi intr-un spatiu unic, ce reprezinta cat mai bine personalitatea fiecaruia.

Related posts

Salata de vara

Adina Meyers

Cum să te distrezi acasă în timpul liber

Adina Meyers

Noi măsuri restrictive în Grecia, după creșterea cazurilor de COVID. Mesaj important pentru turiști

Adina Meyers