Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Albul si amenajarile interioare

Daca suprafata locuintei tale nu este una generoasa, nu este nicio problema. Cu ajutorul unor trucuri poti crea senzatia de spatiu ceva mai mare decat in realitate.

Camerele de zi ale apartamentelor de bloc sunt adesea monotone, lipsite de lumina si vitalitate. Chiar daca in interiorul lor nu patrunde suficienta lumina naturala, ele pot dobandi luminozitate prin amenajare.

Secretul consta in utilizarea nonculorii alb atat la finisaje, cat si la mobilier, tapiterie si accesorii. O pardoseala (parchet, gresie, rasina epoxidica) intr-o nuanta cat mai apropiata de alb sau acoperirea celei existente cu un covor sau o mocheta intr-o culoare foarte deschisa va fi un inceput bun.

La capitolul mobilier, cele mai recomandate sunt obiectele albe, cu forme simple, regulate, canapelele si fotoliile cu tapiterie alba. Prea mult alb? Atunci apeleaza la cateva accente de culoare, introduse prin intermediul tablourilor, pledurilor si obiectelor decorative mici. Astfel, vei evita atmosfera austera, de spital, iar decorul va dobandi eleganta si personalitate. In plus, camerele in care vei utiliza albul vor parea si mai mari.

In galeria foto vei gasi cateva imagini de amenajari in alb care te pot inspira in crearea decorului perfect pentru casa ta.

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Articole similare

Tablourile – elemente decorative pentru casa ta

casamea.ro

09 Iunie – Revista de unelte si echipamente

RL online

37 mp “aerisiti” intr-un apartament din Suedia

Catalina Coca

Lasă un comentariu