Amenajari case Amenajari Interioare

Ce uită românii să facă atunci când construiesc un șemineu

În ultima vreme, domeniul amenajărilor interioare a luat un avânt considerabil, și nu puțini sunt cei care din varii motive apelează la un șemineu, pentru a da un plus de valoare living-ului sau camerei unde va fi amplasat. Ce trebuie să știe viitorii utilizatori de șeminee este că apelarea la o firmă specializată în montarea unui șemineu este extrem de importantă, pentru că montajul corect al șemineului este mai important decât finisajul din jurul focarului.  

Din dorința de a ajuta clienții să se bucure de un șemineu care oferă, pe lângă căldură și confort, o durată lungă de viață, echipa celor de la Alego a reușit să reziste pe o piață tot mai pretențioasă. Aceștia lucrează cu furnizori de renume și de încredere din Europa, motiv pentru care garantează pentru calitatea înaltă și durabilitatea produselor. Sfaturile specialiștilor sunt prețioase în alegerea și montarea șemineului și nu ar trebui ocolite. Mai jos sunt câteva sfaturi pe care specialiștii de la Alego ar vrea să le știți și pe care nu ar trebui să le treceți cu vederea:

-necesitatea unor cosuri de fum de calitate, cu o durată mare de viață este primul lucru pe care specialiștii îl recomandă, deoarece un coș de fum este mai important decât un focar,

-trebuie asigurată răcirea corpului focarului,

-izolarea cu materiale corespunzătoare a hotei( cea care îmbracă focarul),

-conectarea la coșul de fum cu tubulatura rezistentă la temperaturi de peste 450 grade Celsius,

-respectarea intrării de aer, dar și a ieșirii grilelor de evacuare a căldurii,

-focarul trebuie să fie din fontă sau oțel, dar obligatoriu căptușit cu șamotă la interior,pentru o mai bună conservarea a căldurii.

-foarte important este suportul pe care va fi amplasat șemineul, care va trebui neapărat să fie dintr-un material ignifug.

Este foarte important să mai știi că șemineul trebuie să se integreze armonios în restul decorului, fără a părea  un intrus într-un design deja stabilit.

Prin echipele pe care Alego le pune la dispoziția clienților, realizarea lucrărilor este una de calitate, aceștia reușind să îmbine caracteristicile tehnice cu cerințele estetice necesare fiecărui șemineu. Un avantaj de care beneficiezi cu Alego este transportul gratuit, în maxim 48 de ore de la comandă. În ziua de azi, din ce în ce mai puțină lume se lasă îndrumată și acceptă un ajutor, dar echipa Alego este apreciată și aleasă pentru că oferă siguranță, promptitudine și profesionalism. Pasiune, calitate verificată, consultanță imediată, livrare rapidă și o gamă de produse variată sunt lucruri de care poți să beneficiezi dacă alegi echipa Alego.

Timpul petrecut în familie devine și mai plăcut în fața șemineului, așa că nu mai aștepta și cumpără cel mai potrivit șemineu pentru locuința și familia ta. Alego dispune de o gamă variată de produse, cu diverse modele de seminee rustice sau moderne, focare, accesorii, clasicele seminee pe lemne, consiliere gratuită și toate sfaturile necesare. Cu Alego faci alegeri înțelepte!

Related posts

Cateva lucruri pe care e bine sa le stii inainte de a cumpara un congelator

Adina Meyers

Cum sunt restaurate obiectele de arta?

Adina Meyers

Amenajare în stil romantic

Adina Meyers