LifeStyle

Tie-Me-Up lanseaza un nou accesoriu de par: hair rose-ul.

Colectia de hair rose-uri din matase uni si imprimata ce poarta in imprimeu semnatura marilor designeri de moda este dedicata femeilor care stiu sa experimenteze, sa se reinventeze si sa se joace elegant.

In ton cu natura care renaste, am ales culori deschise care se regasesc in trendurile anului 2013: albastru-ciel, roz piersica, poppy red, verde crud sau violet.

Sarbatorim primavara prin lansarea acestor accesorii, cadouri fashion ideale, care dau dependenta prin libertatea mângâietoare in care infasoara parul.

Accesoriile Tie-Me-Up pot fi gasite in magazinul online propriu www.tiemeup.ro, www.mycloset.ro, www.fashionlab.ro si saloanele de infrumusetare: Vogue Beauty Center, Salon Yvonne, Oksana Russian Hair and Beauty Salon, Institutul de Infrumusetare My Center, Blues Line Beauty Center, Sunshine Club Luxury Spa & Salon Evidence.

Tie-Me-Up este un brand romanesc care apartine grupului Zet Communications & Media. Produsele sunt lucrate in Romania, in serii unice/ limitate si sunt finisate manual. 

Related posts

STIHL România continuă programul de investiții în calitatea magazinelor și la nivelul compartimentelor service

Adina Meyers

Tinuta impecabila cu statia de calcat cu abur COMPACTPOWER™ de la Electrolux

Adina Meyers

Teatru, arte, carte si design floral, in GRADINA CU ARTISTI

Adina Meyers