LifeStyle

Clean&lean advertising pentru piata constructiilor din Romania

Advertigo introduce conceptul de ADhitecture pentru piata de constructii din Romania: comunicare corecta, adaptiva si persuasiva, specifica produselor tehnice complexe, adresata unui target mixt format din specialisti, influentatori si clienti finali. Campaniile derulate se bazeaza pe claritatea mesajului si pe crearea unei relatii rationale, dense si bidirectionale, intre brand si clientul final.

Publicitatea prin moduri mai simple, mai rapide si mai ieftine sunt noile cerinte din domeniul advertising-ului. Astfel Advertigo propune prin noua directie abordata un mesaj publicitar concentrat, corect si adaptat canalelor media si publicului specifice. Principalele diferentieri, de interes pentru agentiile de publicitate, dintre piata materialelor de constructii si piata bunurilor de larg consum, sunt reprezentate de tipologia consumului si a consumatorului. De aceea mesajele publicitare bine directionate trebuie sa intareasca decizia clientului final si sa ofere garantia satisfactiei alegerii pe termen lung.

Noua platforma de comunicare Advertigo este compusa din www.advertigo.xyz (site-ul de prezentare) si www.advertigo.eu (magazin online de publicitate). www.advertigo.xyz este un site prin care Advertigo face un nou pas inspre consolidarea pozitionarii sale conceptuale pe piata agentiilor de publicitate din Romania, prin adresarea exclusiva domeniului materialelor de constructii, iar www.advertigo.eu propune o serie de produse de sine statatoare, ce pot ajuta clientii nostri in activitatea curenta de comunicare.

Despre Advertigo

Agentia de publicitate si-a inceput activitatea in 1998, oferind clientilor sai solutii de comunicare personalizate. Din 2008 Advertigo este afliata retelei internationale E3, una dintre cele mai mari retele de agentii independente de marketing si comunicare din Europa. Aceasta afiliere confirma clientilor Advertigo dovada competentei in a construi comunicare de valorare si durabila catre piata acestora.

 

 

 

 

Related posts

Ce filme și seriale noi apar pe Netflix în luna martie

Adina Meyers

MBA Junior pentru copiii lideri din România

Adina Meyers

5 recomandări pentru îngrijirea tenului cu imperfecțiuni

Adina Meyers