LifeStyle

Siniat Romania isi intareste pozitia pe piata de gips-carton

Chiar daca anul 2012 a fost dificil datorita evolutiei mediului economic in tara noastra, Siniat Romania a reusit sa isi creasca pozitia in piata de sisteme de placi gips-carton din Romania.

In 2012, cifra de afaceri a companiei Siniat Romania a crescut cu 1,5% ajungand la o valoare  de 97,1 milioane lei. Chiar daca competitia la sistemele de gips-carton s-a amplificat in anul 2012, Siniat Romania si-a crescut cota de piata in Romania la circa 25%.

Mai mult decat atat, Siniat Romania a continuat sa-si concentreze atentia asupra pietelor de export din Balcani, acolo unde compania a livrat circa 35% din productia de placi de gips-carton a fabricii din Bucuresti.

Compania Siniat Romania este bine pregatita sa intampine provocarile viitoare: oamenii nostri sunt puternic motivati, suntem prevazatori, suntem deschizatori de drumuri in domeniul nostru de activitate si cream parteneriate vitale. Avem toate mijloacele necesare pentru a reusi in orice ne-am propune sa facem in Romania” a spus domnul Marc-André FRITSCHE, Director general al companiei Siniat Romania.

Pentru a-si dezvolta si mai mult pozitia de piata si a asigura onorarea solicitarilor viitoare de placi din gips-carton in Romania si Balcani, Siniat Romania va incepe, in acest an, derularea unei investitii de 50 milioane Euro pentru o noua fabrica la Turceni. Aceasta investitie este finantata in totalitate de catre Etex Group, compania-mama a Siniat Romania. Lucrarile de constructie vor incepe in iunie 2013, iar fabrica va incepe sa produca efectiv in luna martie 2015. 

Related posts

Savoarea si dragostea se intalnesc acum in gustul deserturilor pregatite pentru cei dragi!

Adina Meyers

Top 10 cele mai frumoase ţări din Europa

Adina Meyers

Feminitatea este mereu la moda

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe