LifeStyle

Siniat Romania isi intareste pozitia pe piata de gips-carton

Chiar daca anul 2012 a fost dificil datorita evolutiei mediului economic in tara noastra, Siniat Romania a reusit sa isi creasca pozitia in piata de sisteme de placi gips-carton din Romania.

In 2012, cifra de afaceri a companiei Siniat Romania a crescut cu 1,5% ajungand la o valoare  de 97,1 milioane lei. Chiar daca competitia la sistemele de gips-carton s-a amplificat in anul 2012, Siniat Romania si-a crescut cota de piata in Romania la circa 25%.

Mai mult decat atat, Siniat Romania a continuat sa-si concentreze atentia asupra pietelor de export din Balcani, acolo unde compania a livrat circa 35% din productia de placi de gips-carton a fabricii din Bucuresti.

Compania Siniat Romania este bine pregatita sa intampine provocarile viitoare: oamenii nostri sunt puternic motivati, suntem prevazatori, suntem deschizatori de drumuri in domeniul nostru de activitate si cream parteneriate vitale. Avem toate mijloacele necesare pentru a reusi in orice ne-am propune sa facem in Romania” a spus domnul Marc-André FRITSCHE, Director general al companiei Siniat Romania.

Pentru a-si dezvolta si mai mult pozitia de piata si a asigura onorarea solicitarilor viitoare de placi din gips-carton in Romania si Balcani, Siniat Romania va incepe, in acest an, derularea unei investitii de 50 milioane Euro pentru o noua fabrica la Turceni. Aceasta investitie este finantata in totalitate de catre Etex Group, compania-mama a Siniat Romania. Lucrarile de constructie vor incepe in iunie 2013, iar fabrica va incepe sa produca efectiv in luna martie 2015. 

Related posts

Premiile Oscar 2021: Lista completă a nominalizărilor

Adina Meyers

Electrolux recompenseaza schimbarile eco din viata ta

Adina Meyers

Deco Box, un nou concept de arta decorativa pe lemn

Adina Meyers