LifeStyle

Seminarii tehnice TONDACH şi Wienerberger

 

În prezent, cerinţele beneficiarilor de construcţii sunt foarte mari, normele şi prevederile de construcţii sunt tot mai exigente. Produsele, soluţiile şi recomandările prezentate la aceste seminarii pot folosi de la proiectare până la execuţie, putând face astfel faţă cerinţelor unui mod de construcţie ecologic şi durabil.

Seminariile tehnice cuprind două abordări, şi anume, ACOPERIŞUL CA SISTEM, prezentare susţinută de Vinzent Harrer, administratorul firmei cu acelaşi nume din Austria, producătoare de folii şi accesorii pentru acoperiş şi PERFORMANŢA ENERGETICĂ, SOLUŢII CONSTRUCTIVE SISTEM POROTHERM, prezentare susţinută de Andrei Munteanu şi, respectiv, Iulian Cuta, consultanţi tehnici Wienerberger.

Temele abordate vor viza aspecte actuale de mare interes privind lucrările de execuţie la acoperişuri, deosebit de practice atât pentru arhitecţii proiectanţi, cât şi pentru executanţi, mai ales că avută în vedere în primul rând termoizolarea. Astfel, prezentările, susţinute de Vinzenz Harrer, tâmplar de meserie  se vor axa pe execuţia corectă a subs traturilor termoizolate pentru învelitori, elemente de fizică a constructiilor pentru acoperişuri

termoizolate şi soluţii complete pentru renovarea termică a acoperişurilor. Cu mare interes sunt aşteptate informaţii privind sistemele de izolare ale substructurilor pentru toate tipurile de acoperiş, fie  cu grad de inclinaţie mare sau sub 20 de grade.

Articole similare

Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni

Adina Meyers

Pasionații de călătorii își dau întâlnire la Târgul de Turism al României!

Adina Meyers

(P) Fabrica de Clătite by Tefal, al treilea an de premii inedite și gusturi rafinate

Adina Meyers