Amenajari Interioare

Tendinte in amenajari pentru sezonul toamna 2015 – iarna 2016

Desi iarna este doar la cateva saptamani distanta, iar sezonul rece nu este la fel de ofertant precum anotimpurile calde, afla ca exista cateva lucruri care sa te ajute sa treci mai usor peste gradele scazute.

Pe timp de iarna, casa devine acel spatiu calduros si confortabil, un adevarat refugiu alaturi de cei dragi. Dar cum putem transforma casa intr-un loc primitor si in acelasi timp modern? Ei bine, raspunsul este destul de simplu: reamenajarea locuintei. Iar daca nu stii exact cum ar trebui sa potrivesti culorile si decoratiunile, ultimele trenduri cu siguranta iti pot servi drept ghid practic.

Cu cat incepi redecorarea mai repede cu atat ai mai mult timp pentru detalii si finisari. E bine ca toamna sa dea startul unor schimbari, iar locuinta ta nu trebuie sa faca exceptie.

Probabil cu o influenta clara datorata stilului de viata contemporan, trendurile in design interior nu se indeparteaza prea mult de cele din ultimii ani. Ideea de relaxare este in continuare in prim-plan printr-o multitudine de stiluri, precum cel eclectic sau rustic, de exemplu.

Materialele care predomina sunt: lemnul sau piatra naturala, caramida, dar si tapetele decorative unde pattern-urile difera in functie de stilul propriu. De la imprimeuri florale pana la forme geometrice.

În ceea ce priveste mobilierul, e bine sa stii ca obiectele vintage inca sunt la moda. Fie ca achizitionezi mobilier din anii ‘70/’80 sau personalizezi mobilierul astfel incat sa ii dea un aer uzat si chic, design-ul retro este inca popular.

Decoratiunile si produsele de dormit sunt elemente cheie in modernizarea locuintei. Desi par necesitati banale ce iti folosesc doar la nevoie, e timpul sa renunti la aceasta idee. Materialele textile se pot mula excelent pe stilul ales de tine prin culori vibrante, dar si prin calitatea produselor. Fibrele naturale, mai exact bumbacul, lana, inul sau iuta sunt alegeri care nu te vor dezamagi cu siguranta.

Calitatea materialelor este importanta si in cazul produselor de dormit. Relaxarea in timpul somnului este la fel de importanta ca si cea din timpul zilei.

Conceputa pentru oamenii activi care au nevoie de un somn sanatos, salteaua Silver Active de la Green Future are o structura complexa de poliuretan si materiale de acoperire de calitate superioara. Ortopedica si anatomica, aceasta ofera o pozitie corecta a coloanei in timpul somnului si relaxeaza muschii. Are fermitati diferite pe cele 2 fete: mai moale pe partea cu 3 cm spuma Memory si mai ferma pe partea cu 3 cm Latex. Indiferent pe ce parte alegi sa dormi, cele 2 straturi ajuta la eliminarea punctelor de presiune in timpul somnului (umeri, sezut, picioare) si la relaxarea muschilor in timpul somnului.

Schimbarile sunt cea mai simpla cale catre noutatile ce ne fac viata frumoasa, asa ca locuinta poate fi un prim pas de la care sa incepi.

Mai multe informatii despre produsele de dormit Green Future poti gasi aici.

Related posts

Maroul – o culoare discretă pentru casa ta

Adina Meyers

Renasterea tapetului

Adina Meyers

Intr-un cadru natural desavarsit

Adina Meyers