Amenajari Interioare

Senzorul pentru plante Parrot Flower Power, acum si cu aplicatie pentru Android

Daca ti s-a intamplat sa descoperi abia dupa cateva zile ca plantele tale de apartament s-au cam uscat pentru ca ai uitat sa le uzi sau ca gradina ta de legume s-ar fi bucurat mai mult daca ar fi avut parte de mai multa lumina si cateva grade in plus, atunci cu siguranta Parrot s-a gandit exact la tine cand a creat senzorul wireless pentru plante Flower Power.

 

Mai mult decat atat, dispozitivul este de acum complet, odata cu lansarea aplicatiei destinate smartphone-urilor si tabletelor cu sistem de operare Android.

Imagineaza-ti un dispozitiv conectat a carei unica preocupare este sa te scuteasca de grija de a tine minte de ce au nevoie plantele pe care le cresti in casa sau gradina. Apoi, imagineaza-ti ca poti afla vesti despre plantele tale printr-o simpla verificare a smartphone-ului cu sistem iOS sau, mai nou, Android. Daca mai adaugi si ca toate informatiile pe care le primesti provin dintr-o baza de date care a fost dezvoltata de horticultori si care stie exact ce prefera peste 7000 de plante, atunci iti faci o imagine mai clara a senzorului wireless inteligent Flower Power, creat de producatorul francez de echipamente electronice wireless Parrot si distribuit in Romania exclusiv prin Falcon Electronics.  

Trebuie sa descarci aplicatia Flower Power destinata telefoanelor cu sistem de operare Android sau iOS si sa selectezi planta din baza de date. Odata la 2 ore, Flower Power va trimite detalii despre starea plantei tale catre telefonul tau inteligent prin Bluetooth Low Energy si te va alerta in cazul in care parametrii cercetati – umiditatea solului, nivelul de fertilizator si de temperatura si intensitatea luminii – nu sunt optimi. Dispozitivul conectat poate monitoriza pana la 256 de plante simultan si oricand vrei, poti consulta istoricul starii acestora.

Poti cumpara Parrot Flower Power din showroomurile din Bucuresti si din tara (Brasov, Iasi, Cluj, Timisoara) si din retelele de magazine Orange, Carrefour si Domo.

 

Related posts

Sugestii pentru amenajarea unui balcon mic

Adina Meyers

Casa la Bistrita, compacta la exterior si spatioasa la interior

Adina Meyers

Cuptorul cu microunde – un aparat elecrocasnic la moda

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe