Daca trebuie sa-ti iei de lucru si acasa, simti nevoia sa-ti desfasori activitatea intr-un spatiu cald, familiar, confortabil. Chiar daca are propria afacere, proprietarul biroului din imagini nu lipseste aproape niciodata de la serviciu. Ba, din contra, cand are multa treaba, el lucreaza si acasa, unde si-a amenajat un birou personal.

In afara de aparatura electronica de birou, de care am absoluta nevoie (laptop, imprimanta, scaner), in camera de lucru de acasa nu am dorit nimic care sa imi aduca aminte de birou. Am preferat un mobilier masiv, in culoarea lemnului de nuc, care da incaperii un aer nobil. Pentru ca spatiul este destul de mic, am ales doar piesele de mobilier strict necesare: un dulap cu vitrina pentru carti, biroul, un roll box pe care sta imprimanta si o comoda mica pentru maruntisuri. Desi ideea era cam indrazneata pentru o camera atat de mica, am adus biroul in mijlocul incaperii, lasand spatiu de trecere de jur-imprejurul sau.

Scaunul ergonomic, din piele, cu diferite reglaje ale pozitiei spatarului, este un obiect de rasfat, dar si o necesitate, mai ales cand petreci o mare parte din zi stand la birou, iar pentru sport si miscare fizica nu gasesti aproape niciodata timp liber. Am ales pentru fundal o cromatica placuta, calda, in nuante de piersica. Perdeaua fina si draperia din material pretios au adus o mare schimbare de imagine in camera ce putea fi acum numita „acasa”. La final, am expus pe pereti o colectie de tablouri, foarte draga mie, cu peisaje din locuri pe care le-am vizitat si care imi trezesc amintiri placute. Tot la capitolul amintiri se inscriu si fotografiile de pe comoda, din care imi zambesc membrii familiei mele.”

Related posts

Gaseste-ți inspirația: Cinci idei uimitoare pentru grădina ta

Adina Meyers

Tu stii cum alegi corect gresia din baie? Iti spunem noi!

Adina Meyers

Cum alegi o baterie chiuveta buna? Criterii dupa care e usor sa te ghidezi

Adina Meyers