Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Te-ai plictisit de felul în care arată baia din casa ta?

Reamenajarea băii poate fi o adevarată provocare, însă putem trece cu bine peste acest proces dacă știm să luăm în considerare câteva sfaturi foarte simple care să ne ajute să ajungem la un rezultat final de care să fim mândri. În rândurile următoare o să abordăm mai pe larg acest subiect, încercând să te ajutăm să iei cele mai bune decizii pentru casa ta.

Primul pas pe care tu trebuie să îl faci este să te inspiri și să ai un plan. E bine să ai încă de la început în minte o imagine cu designul pe care tu ți-l dorești în baie. În acest fel îți va fi mult mai ușor să te orientezi și să îți faci un plan care să te ajute să ajungi la rezultatul dorit. În era internetului sursele de inspirație sunt multiple, așadar nu vom insista asupra lor (sunt foarte multe siteuri care se ocupă cu oferirea de idei de design pentru (re)amenajari).

Nu uita să iei in considerare bugetul pe care tu îl ai la dispoziție. După ce te-ai hotărât asupra unui anumit stil de amenajare, e bine să te gândești foarte bine care este suma de bani maximă pe care o poți investi în acest proces de redecorare. În acest fel o să știi mult mai bine care sunt prioritățile tale, spre ce să îți îndrepți atenția astfel încât să te încadrezi în bugetul propus.

Știm că decorarea unui apartament este una costisitoare aproape de fiecare dată, iar acest lucru se aplică mai ales în cazul băilor. Din acest motiv noi îți recomandăm, ca în cazul produselor scumpe, să optezi pentru cele cu un design cât mai neutru. De ce? În acest fel, pe viitor, îți va fi mult mai ușor să faci mici modificări decorului fără a băga din nou mâna foarte adânc în buzunar. Faptul că o să adopți un stil neutru pentru produsele scumpe și importante din baia ta nu înseamnă că o să ajungi să ai o încăpere plictisitoare. Stropul de culoare și un plus de personalitate pot fi aduse cu ușurință prin intermediul accesoriilor.

Un alt sfat pe care noi ți-l dăm este să nu uiți de spațiile de depozitare. Multe persoane fac asta în favoarea esteticii. Este o greșeală destul de mare. Așadar, îți recomandăm să nu o faci. Nu doar că noi îți indicăm să nu renunți la spațiile de depozitare, dar te sfătuim de asemenea să încerci să creezi unele în plus, astfel încât să ai siguranța că toate lucrurile tale vor avea un loc bine stabilit.

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Un colt de relaxare in gradina

Adina Meyers

Cum intretii plantele din locuinta atunci cand nu ai foarte mult timp liber la dispozitie

Adina Meyers

Amenajarea unui birou pentru toate varstele

Adina Meyers