Grupul italian ICA (specializat in producerea si comercializarea vopselelor speciale pentru lemn) a realizat grundul BIOCOAT si lacul BIOLACK, suta la suta naturale utilizand doar uleiuri si rasini vegetale, care le face sa fie alegerea ideala pentru protectia si finisarea lemnului in sectorul industriei de constructii ecologice.

BIOCOAT si BIOLACK sunt ideale pentru toate tipurile de lemn masiv netratat, pentru utilizare atat la interior cat si la exterior. Aceste produse reprezinta solutii ideale pentru lemnul utilizat in tamplarie, pentru acoperisuri, tavane si elemente structurale, in general protejand astfel lemnul, unul dintre elementele principale ale constructiilor ecologice, intr-un mod tot mai sigur si eficient.

BIOCOAT este un tratament tip grund, cu mare capacitate de impregnare, care ajuta la mentinerea constanta a nivelului optim de umiditate a lemnului, intarziindu-i deprecierea naturala si evitand si riscul modificarilor de culoare. Hidrofug si permeabil la vapori, acest produs poate fi aplicat cu pensula, cu trafaletul sau prin pulverizare, in functie de conditiile constructive.

BIOCOAT este disponibil in diverse nuante, de la cele ale esentelor lemnoase (gorun, ulm, nuc brun, cires), pana la alb si la versiunea incolora; la cerere, pot fi realizate si culori personalizate.

Pentru mai multe detalii, vizitati: www.velux.ro

Related posts

2016, anul creșterilor pe piața imobiliară

Adina Meyers

Elis Pavaje garanteaza minimum 5 ani de calitate exemplara pentru produsele sale

Adina Meyers

Solutii de iluminare naturala pentru cladirile cu acoperis terasa

Adina Meyers