LifeStyle

Whirlpool – Pure First

Pure First, primul produs din gama filtrelor de apa Whirlpool Pure, este disponibil în Romania, începând cu luna iulie, prin distribuitorul specializat Akant Consult. Prin simpla conectare la reteaua de alimentare din locuinta, produsul, cu un design similar unui espressor de cafea, este o sursa permanenta de apa proaspata şi curata, reprezentand o alternativa comoda şi ecologica la apa îmbuteliata.

Daca nu putem determina calitatea apei la sursă, în interiorul propriei locuinţe o putem face, alegând o soluţie de filtrare care redă puritatea apei din reţeaua de alimentare”, explica Catalin Carcu, General Manager Akant Consult. Înainte de a consuma apa, filtrul înlatura clorul cu care este tratataaceasta la sursa si impuritatile care pot aparea în reteaua de transport, asa încat te poti bucura de o apa curata„.

Modul în care a fost construit modelul Pure First îi asigura numeroase beneficii – apa filtrata astfel nu este dura, gatitul este sanatos si mai rapid, iar livrarea apei la temperatura mediului ambiant este importanta pentru sanatatea copiilor. În acelasi timp, designul elegant si dimensiunile reduse fac din filtrul Pure First o solutie practica si usor de instalat, care nu afecteaza aspectul general al bucatariei, ci dimpotriva, îi adauga un accent hi-tech. Produsul contine un sistem destinat fixarii pe perete, dar poate fi amplasat si pe masa din bucatarie.

În condiţiile în care, pentru apa pe care o consuma zilnic, clientul este nevoit sa faca de mai multe ori pe saptamană drumuri la supermarket si sa se aprovizioneze cu bidoane sau pet-uri, Pure First este o solutie comoda, care îti permite sa ai în permanenta în locuinta apa curata, la temperatura camerei, fara costuri aditionale si fara consum de energie”, adauga Catalin Carcu. „Este în acelasi timp o solutie ecologica, pentru ca nu mai trebuie sa reciclezi pet-urile din care ai consumat apa, dar si economica. Singurele investitii sunt realizate în momentul achizitionarii produsului si o data la patru luni, cand este necesara schimbarea filtrului din interior„.

Uzura filtrului este anuntata din timp printr-un un semnal luminos, astfel încat utilizatorul are posibilitatea sa instaleze un filtru nou înainte ca acestuia sa îi scada performantele.

Modelul Pure First are o greutate neta de 1,5 kg si un pret recomandat de 499 RON. Produsul este disponibil momentan prin reţeaua Domo si prin distributia directa, asigurata de Akant Consult, unic distribuitor pentru Romania al echipamentelor Whirlpool Pure. Produsul va fi prezent în urmatoarele luni si în alte retele mari de electrocasnice.

Pure First reprezinta primul model dintr-o linie extinsă de solutii pentru purificarea apei, ale carei produse vor fi lansate de Whirlpool în perioada 2009-2010. Gama va include modele de diverse culori, care vor asigura alimentarea cu apa calda, apa rece, dar si apa carbogazoasa.

Related posts

OSMYUM – un nou spatiu pentru iubitorii de design si arhitectura

Adina Meyers

Sfaturi care sa te ajute sa scapi de prezenta moliilor in casa ta

Adina Meyers

Alergăm și donăm pentru copiii familiei Bogza

Adina Meyers