LifeStyle

Tehnologie IPL inovatoare cu Rowenta Instant Soft Compact

Deadline-uri, tumult cotidian și o viață în care totul se derulează cu repeziciune – când îți mai rămâne răgaz și pentru tine? În era modernă ai nevoie să îți eficientizezi la maximum resursele, astfel încat momentele petrecute în familie sau acelea pe care le dedici relaxării și îngrijirii personale să nu fie o rara avis.

Pentru a te ajuta să te bucuri mai mult de timpul alături de cei dragi, Rowenta a creat Instant Soft Compact, un aparat pentru îndepărtarea semi-permanentă a părului, cu ajutorul căruia vei obține rezultate vizibile încă de la prima utilizare şi o piele fină pentru o perioadă îndelungată.

Nicio zonă netratată

Testat și aprobat dermatologic, aparatul Rowenta Instant Soft Compact asigură emiterea unui fascicul de lumină perfect dozat pentru un impact corespunzător şi eficienţă optimă asupra firului de păr, oprindu-i astfel creșterea. Tehnologia exclusivă IPL (lumină intens pulsată) asigură o performanță ridicată, iar datorită sistemului inovator PRO PRECISION cu rolă de distanţare, nu ratezi nicio suprafață a pielii și nu tratezi de două ori aceeași zonă.

Instant Soft Compact include şi un detector care blochează impulsul luminos atunci când pielea este prea închisă la culoare, asigurând protecție maximă. Totodată, atât ochii, dar și pielea îți sunt în siguranță datorită filtrului UV de înaltă performanță încorporat. Mai mult, dacă lampa aparatului nu este în contact deplin cu suprafaţa ce urmează a fi tratată, senzorul acestuia blochează impulsul luminos, evitând astfel riscul de ardere.

Foloseşte în siguranţă!

Înainte de expunerea la lumina intens pulsată este recomandat ca pielea să nu fi intrat în contact cu soarele sau razele UV cu cel puţin patru săptămâni înainte de începerea tratamentului și să nu aibă leziuni cum ar fi eczeme, psoriasis sau vitiligo. De asemenea, este indicat să nu fi folosit autobronzante, iar dacă ai un piercing, acesta trebuie îndepărtat; aluniţele sau semnele din naştere vor fi acoperite cu un plasture.

Dacă te-ai hotărât să foloseşti tehnologia IPL pentru îndepărtarea părului, află că epilarea cu lumină intens pulsată utilizează un spectru de emisie mai larg. Vestea bună este că Rowenta aduce această tehnologie sigură și eficientă în confortul casei tale, dar cu aceleaşi rezultate pe care le obţinem în cabinetele profesionale.  

Related posts

Expoconferintele RIFF si CONTRACTOR 2012

Adina Meyers

Gallo Nero Dorobanti, redeschis dupa o investitie de 100.000 EURO, beneficiaza acum de managementul si chef-ul restaurantului din Decebal

Adina Meyers

Descoperă cel mai silențios aspirator cu performanța 4A

Adina Meyers