Home

Pregătește-ți casa de iarnă!

Zilele de toamnă dau tonul amenajărilor și renovărilor ce îţi pregătesc locuinţa pentru intrarea în sezonul rece. Și pentru ca proiectele tale să se încadreze în prognoza favorabilă, Brico Dépôt te așteaptă cu o gamă esențială de sisteme de încălzire și acoperișuri solide pentru o casă durabilă.

Fii meșter gospodar și mergi în perioada 24 septembrie -13 octombrie în depozitele din țară pentru a-ți achiziționa la preț de depozit sistemele de încălzire alternative: aeroterme de podea sau de perete, radiatoare cu halogen de 1200 W, radiatoare oțel, convector cu funcție de ventilație, programator și control automat al temperaturii.

Totodată, pentru zilele friguroase Brico Dépôt propune o serie de modele de sobe și accesorii, din teracotă, de bucătărie, focar fontă și șeminee.

Iar ca locuința ta să fie complet pregătită pentru venirea iernii, la Brico Dépôt găsești o serie de produse pentru termosisteme pe bază de vată de sticlă, polistiren EPS, plăci gips carton, pentru o izolație corespunzătoare ce poate reduce transferul termic cu exteriorul de până la 40%.

Sfatul specialiștilor este să finalizezi proiectul cu acoperișuri trainice, din șindrilă bituminoasă, țiglă metalică sau tablă zincată, căptușite cu folie de izolații impermeabile și sisteme de drenaj ce asigură o eficiență energetică sporită și un design exterior impecabil. Din 24 septembrie le găsești în depozitele din toată țara și în catalogul bilunar de trafic, la prețuri imbatabile.

O grădină cu accente de toamnă? Catalogul din această perioadă aduce noutăți la acest capitol și îți oferă produse sezonale, crizanteme, arbuști de Thuja, bulbi de flori, precum și unelte de grădină, aspirator frunze la Stop Preț.

Iar ca să știi cum va fi vremea în construcții, poți descărca gratuit din Appstore sau Google Play aplicația BRICODEPOT, utilă pentru realizarea proiectelor de succes- un tool indispensabil pentru meșterii ce vor să fie mereu informați despre produsele Stop Preț din catalogul bilunar, precum și despre articolele din gama permanentă.

Related posts

Cum folosim algele ca îngrășământ în grădină

Adina Meyers

Blue Air lansează ruta București – Amsterdam cu zboruri zilnice. Care sunt prețurile

Adina Meyers

Cum scăpăm de umezeala din balcon

Adina Meyers