LifeStyle

Descoperă Design&After: magazin de design interior, obiecte și povești

Toamna vine cu influențe scandinave și inspirație cât cuprinde în cel mai nou proiect de design interior,  Design&After – magazin de obiecte, mobilier și cadouri, care fac dintr-o casă acasă. Din septembrie, peste 2.000 de obiecte sunt disponibile online, pe www.designandafter.ro, și în showroom-ul din Mihai Eminescu 50-54, amenajat de arhitecta Eliza Yokina.

Momentan, portofoliul Design&After cuprinde, în exclusivitate, brandurile Green Gate, Ib Laursen și Maileg, alături de House Doctor, Bloomingville, Kreafunk, Nordal și Hubsch. În același timp, produsele brandului Nicolas Vahe își găsesc drumul pentru prima dată în România.  

Design nordic

„Design&After este o gură de aer proaspăt, scandinav, departe de tot ce înseamnă monotonie”, spune Marcel Luncan, fondatorul proiectului. „De la Design&After îți poți alege orice, covoare și țesături, lămpi și articole de mobilier, până la accesorii, căni și cuiere, în care să nu-ți agăți doar hainele ci și grijile. În cazul nostru funcționează, ne-am regăsit complet în designul nordic.”

Design&After este un proiect care a prins rădăcini datorită pasiunii fondatorilor,  Marcel și Ileana Luncan, pentru design interior, pentru arhitectură și pentru lucrurile frumoase. „Am vizitat multe orașe din Danemarca și ne-am îndrăgostit de atmosferă, de cultură, de stilul lor de viață și, mai ales, de designul interior specific. Însă, deși ne place mult să călătorim, locul nostru preferat este acasă, așa că am făcut tot ce am putut să aducem un pic de Scandinavia în România și să-i bucurăm și pe alți iubitori de design nordic.’’

Magazin online cu livrare în toată țara

Magazinul virtual, www.designandafter.ro, face livrări în toată țara, însă, în București, Design&After are un showroom pe Mihai Eminescu 50-54, spațiu născut din dorința de a „avea o relație cât mai apropiată cu clienții noștri.  Vrem să interacționăm, să povestim, să aflăm părerile lor și, mai ales, să învățăm de la ei. Ne-am dorit un loc de întâlnire, un spațiu de poveste, pentru povești. În spatele magiei stă arhitecta Eliza Yokina, care a lucrat cu răbdare alături de noi” completează Marcel Luncan.

Showroom-ul este deschis de luni până vineri în intervalul orar 09:00 – 18:00.

Fotografii de Cătălin Georgescu.

Related posts

Vrei hidratare eficientă a pielii? Folosește produse organice

Adina Meyers

Editura Nemira împreună cu lanțul de cafenele 5 To Go sărbătoresc Ziua Internațională a Cărții

Adina Meyers

GEZE Romania, cresteri de peste 20% in prima jumatate a anului fiscal 2015-2016

Adina Meyers