LifeStyle

Teatru, arte, carte si design floral, in GRADINA CU ARTISTI

Copiii si parintii sunt asteptati la atelierele de: teatru, pictura, ceramica, fotografie, accesorii hand-made si  design floral.

Vineri, sambata si duminica, intre 13 si 15 mai a.c., la parterul centrului comercial Sun Plaza (Calea Vacaresti nr. 391, sector 4), pentru toti iubitorii de arta, se deschide „Gradina cu Artisti”.

Evenimentul, aflat la cea de-a 3-a editie  se va desfasura intre orele 09:00 si 22:00 si cuprinde o serie de ateliere de creatie artistica (pictura, modelarea ceramicii, fotografie, atelier de teatru si improvizatie) si o expozitie cu vanzare de bijuterii, haine si acesorii „hand-made”. 

Amatorii de arta, sub diversele ei forme de manifestare, sunt invitati sa-si exerseze talentul la atelierele de creatie amenajate in incinta Gradinii cu Artisti si sa-si aleaga cadoul preferat de la expozitia de „hand-made”.

Evenimentul isi propune sa promoveze arta, lucrul manual si dezvoltarea creativitatii personale, prin participarea comuna, a artistilor si a publicului larg, la atelierele de creatie. Artisti priceputi, veniti din toata tara, vor incerca, timp de trei zile, sa dezvaluie celor interesati cate putin din secretele: picturii, prelucrarii lutului, ale design-ului floral sau ale bijuteriilor „hand-made”. Din Gradina nu vor lipsi artistii impletitori de codite afro colorate. 

Printre noutatile acestei editii se numara atelierele de teatru amenajate in „Gradina cu artisti” si sustinute duminica 15 mai, intre orele 9:00 si 18:00. Inscrierile la workshop-urile de actorie se vor face in zile de vineri si sambata, 13 si 14 mai, intre orele 09:00 si 22:00. Participantii vor afla ce inseamna sa fii pe scena, sa te pui in pielea unui personaj, sa actionezi si sa reactionezi, sa fii atent la cele mai mici detalii. Aceste ateliere vor fi sustinute de tanarul actor Dorin Eugen Ionescu, colaborator al teatrului Metropolis. 

„Gradina cu artisti” va invita si la comedie, sambata si duminica, 14 mai (ora 20:00) si 15 mai (ora 18:00) avand loc spectacolul „Flecarelile femeilor” de Carlo Goldoni, in regia coordonatorului atelierului de actorie, Dorin Eugen Ionescu.

Participarea la atelierele de creatie ale „Gradinii” se face pe baza de inscrieri, pretul unui bilet fiind intre 10 si 30 de lei, in functie de tipul atelierului la care se inscriu pasionatii de arte frumoase.   

Mai multe informatii se pot gasi pe blog-ul evenimentului: www.gradinacuartisti.wordpress.com

Related posts

Peste 200 de milioane de femei din intreaga lume sufera de osteoporoza

Adina Meyers

Salata de toamna cu pere

Adina Meyers

Covorașe profesionale pentru un design interior estetic și util

Adina Meyers