Calatorii LifeStyle

O vacanta magica la Busteni

Hotelul este nou construit si are o arhitectura deosebita, find unul dintre cele mai elegante si rafinate structuri de cazare din zona montana.

Hotelul Magic este situat in centrul statiunii Busteni, la 250 metri de gara si 250 metri de partia Kalinderu, oferind vizitatorilor o priveliste generoasa asupra platoului Bucegi. Structura de cazare este pozitionata in mijlocul zonei turistice, fiind aproape de Castelul Peles, Cetatea Rasnov si Castelul Bran.

Magic Hotel asigura toata gama de servicii turistice, punand la dispozitia clientilor 21 de camere duble dotate cu grupuri sanitare, balcon, TV color LCD, telefon, internet, minibar si ferestre antifonice. Hotelul mai dispune de un salon-restaurant de 80 de locuri cu sonorizare ambientala, terasa cu priveliste spre Masivul Caraiman si Crucea Eroilor, bar cu bauturi traditionale, sala de conferinte dotata cu videoproiector, DVD-player, PC cu conexiune internet, fax, copiator si TV cu diagonala 106 cm. Sala de conferinte este ideala pentru workshop-uri, meeting-uri, cursuri de pregatire si teambuilding-uri. Turistii mai au la dispozitie sala de biliard si ping-pong, parcare supravegheata video, centru de inchiriere atv si buggy, transport pana la gara CFR sau aeroport, room-service si excursii montane si off road.

Orasul Busteni si-a insusit denumirea de Poarta Bucegilor sau de Paradisul Alpinismului, datorita numarului foarte mare de trasee turistice alpine ce pornesc din statiune catre Masivul Bucegi.

Hotel Magic – Str. Clabucet, nr.6 Busteni; Telefon: 0723.565.077 sau 0735.333.215;
mail: office@magichotel.ro
www.magichotel.ro

 

Related posts

Importanta sapunului in igiena zilnica

Adina Meyers

Desert de weekend: tarta cu mere si coniac

Adina Meyers

Accesorii cool pentru casa: idei practice

Adina Meyers