LifeStyle

Te preocupa sanatatea dintilor tai? Afla care sunt avantajele oferite de periuta de dinti electrica si cum o alegi pe cea mai buna

Cu totii ar trebui sa fim preocupati de sanatatea dintilor nostri, iar primul pas in ingrijirea danturii este chiar asigurarea unui periaj zilnic. Periuta de dinti clasica insa nu face o treaba extraordinar de buna, indiferent de tehnica pe care o folosim la periaj. Ce putem face atunci? O solutie din ce in ce mai accesibila a devenit periuta de dinti electrica.

In ultima perioada preturile unei periute de dinti electrice au scazut foarte mult, iar acest lucru se poate observa in interesul tot mai crescut al romanilor in a-si cumpara un astfel de aparat. E bine sa scoatem in evidenta chiar de la inceput faptul ca o periuta de dinti electrica te va ajuta sa iti pastrezi dantura si gingiile curate si sanatoase pentru o perioada mai lunga de timp. Acestea permit o mai buna curatare a spatiilor interdentare, dar si un periaj mult mai eficient, aceste lucruri fiind spuse chiar de catre stomatologi.

Te preocupa si pe tine sanatatea dintilor tai? Te-ai gandit ca e timpul sa cumperi si tu o astfel de periuta de dinti electrica? Atunci trebuie sa stii ca sunt cateva aspecte pe care e de preferat sa le iei in considerare inainte de a scoate banii din buzunar. Despre ele o sa afli mai multe in randurile urmatoare.

Design-ul pe care il are periuta electrica este important. Putem spune chiar foarte important. De ce? Pentru ca este de preferat ca aceasta sa aiba o forma cat mai ergonomica, astfel incat sa poata fi folosita cu usurinta si fara a exista riscul sa o scapam pe jos. Materialele e bine sa fie unele de calitate.

Un alt lucru la care e bine sa te uiti sunt capetele de periaj. Aici avem de ales dintre o varietate de capete de periaj, insa tine cont ca multe dintre ele sunt doar niste simple strategii de marketing. In prezent cele mai populare sunt cele care ofera o curatare completa a dintilor si a gingiilor, precum si cele pentru albirea dintilor ori pentru gingii sensibile. E bine sa alegi ceea ce este cel mai potrivit pentru tine si nevoile tale.

Modurile de periaj sunt si ele importante. E bine sa stii ca ele sunt destul de diferite de la un producator la altul. Sunt mai multe lucruri luate in considerare aici, ca de exemplu presiunea, numarul de rotatii sau de oscilatii precum si capetele de periaj utilizate. Pe lista cu caracteristici carora trebuie sa le acorzi atentie mai includem prezenta anumitor senzori (ca de exemplu senzorul de presiune), capacitatea si autonomia acumulatorului, precum si accesoriile pe care le primim la pachet.

Related posts

MD Architecture & Design contureaza magia sarbatorilor de iarna in restaurantul Fior di Latte

Adina Meyers

Te așteptăm la Atelierul “Râs şi respiraţie”!

Adina Meyers

„Reteta preferata”: oua rosite cu vopsea la plic

Adina Meyers