LifeStyle

Nu e doar minunat, este și ecologic!

Conform unei zicale a indienilor, Pământul nu l-am moștenit de la strămoșii noștri, ci l-am primit împrumut de la nepoții noștri – ceea ce înseamnă că este nu doar o posibilitate, ci mai degrabă o obligație a noastră să îl păstrăm în stare bună. Producătorii detergentului Sansin susțin că protecția mediului înconjurător este nu doar responsabilitatea consumatorilor, ci și a producătorilor!

Uneori putem contribui cu lucruri mărunte la o viață fără chimicale sau la introducerea în natură a câtor mai puține materiale care încarcă mediul. Chiar și lucrurile simple, precum capacitatea noastră de a schimba anumite obiceiuri înrădăcinate, cum ar fi spălatul, pot avea o mare însemnătate.

 

De ce trebuie să fim atenți la spălare?

Detergenții tradiționali, spre deosebire de un detergent vegan, sunt plini de chimicale care poluează bazele noastre de apă potabilă, ceea ce poate duce în timp nu numai la formarea de boli grave – iritații ale pielii, tulburări gastrice, insuficiență hepatică – dar irigarea cu apă poluată are efect dăunător și asupra cultivării cerealelor. Fosfații și azotul din detergenți au de asemenea un efect extrem de dăunător asupra calității apelor noastre, fiindcă aceștia se pot acumula ușor, și pot cauza creșterea excesivă a algelor – ceea ce are efect negativ asupra mediului acvatic, fiindcă reține oxigenul din apă.

 

Să zicem stop materialelor plastice tradiționale!

Producția anuală de deșeuri de materiale plastice a UE este de 20 milioane de tone, din care se reciclează în total doar 14%. Mare parte din deșeurile de materiale plastice ajung în mările și fluviile noastre. Colegii de la Sansin sunt de părere că acest lucru nu poate continua astfel, fiindcă dacă continuăm în acest mod, ucidem planeta! Din această cauză, în cursul timpului și prin muncă devotată, au dezvoltat o procedură de fabricație care este aptă de a produce flacoane deosebit de frumoase și din regranulat HDPE reciclat. (Merită să amintim aici, că conducătorii întreprinderii consideră deosebit de importantă promovarea reciclării, de aceea doresc, ca în calitate de membrii responsabili ai societății, să dea un exemplu pozitiv tuturor celor care fac parte din ramura industrială.)

 

Ars poetica:  Nature, Future & You.

Personalului de la Sansin – în calitate de cumpărători responsabili, oameni cu familie și copii – i se pare absolut firesc faptul, că pe lângă protecția mediului înconjurător, cea mai importantă este sănătatea copiilor lor și a persoanelor dragi lor! De aceea, scopul de bază al mărcii este ca amprenta ecologică a acesteia să fie minimă, respectiv să se apropie de zero riscul legat de sănătate al produselor. Ce înseamnă aceasta în practică?  Primul și cel mai important lucru este: că fabrică produse care respectă normele de sănătate și sunt ecologice, iar în cursul fabricării acestora tinde spre sustenabilitate completă și utilizarea responsabilă a resurselor.

Certificat Vegan Society

Produsele cu calificare Sansin Vegan Society – astfel membrii familiei de produse Sansin – au misiunea de a reduce încărcarea mediului înconjurător, de asemenea de a minimaliza utilizarea materialelor sintetice și dăunătoare apărute în viața noastră de toate zilele – ceea ce înseamnă că în cazul produselor cu sigla Vegan Society nu s-au făcut experimente pe animale și acestea sunt vegane, impun indicarea componentelor OMG, nici în cazul acestora sau a mijloacelor auxiliare utilizate în producție nu se permite utilizarea de componente de origine animală.

Related posts

Retete ingenioase pentru sandvisuri savuroase

Adina Meyers

Idei creative pentru decorarea casei tale

Adina Meyers

Tinuta impecabila cu statia de calcat cu abur COMPACTPOWER™ de la Electrolux

Adina Meyers